15 oktober 2020

Testimonial Jim Huisman

Patrick Coenen
3 minuten leestijd

Naam: Jim Huisman
Leeftijd: 29 jaar
Functie: Machinebouwer
Woonplaats: Kaatsheuvel
Werkzaam bij Techsharks sinds: juni 2020

Jim Huisman (29) is sinds juni in dienst bij Techsharks. In dit artikel vertelt hij ons meer over zijn eerste maanden bij Techsharks.

“Ik ben met Techsharks in aanraking gekomen via een vriend waarmee ik heb samengewerkt bij de ANWB. We hielpen mensen met pech onderweg. Na drie jaar besloot hij over te stappen naar Techsharks en door zijn positieve verhalen heeft hij mij overtuigd om ook de overstap te maken. Ik ben opgegroeid met techniek, omdat mijn vader automonteur is geweest. Tot vorig jaar heb ik in de autotechniek gewerkt, maar nu was het tijd om het over een andere boeg te gooien.

Momenteel werk ik via Techsharks bij Heftruckservice Van Geel B.V. als monteur in de buitendienst. Dat bevalt mij tot nu toe erg goed. De eerste maanden heb ik voornamelijk doorgebracht in de werkplaats van het bedrijf om het een en ander te leren over de heftrucks, het materiaal en intern transport. Sinds oktober heb ik een bus gekregen en rijd ik vanuit huis naar klanten toe om storingen op te lossen of te werken aan het onderhoud. Klanten zijn de grote magazijnen waar heftrucks rondrijden of de kleinere eenmanszaken. Ik vind het erg leuk om iedere dag naar verschillende klanten te reizen. Zelf ben ik woonachtig in Kaatsheuvel in Noord-Brabant dat is ook gelijk de omgeving waar ik werkzaam ben.


Ik ben voornamelijk individueel aan het werk. Net zoals bij de ANWB ben ik alleen onderweg, maar kom ik met veel mensen in contact. Bij mijn vorige baan vielen de onregelmatige werktijden mij erg tegen. Nu heb ik regelmatige diensten en vrije weekenden. Dat vind ik erg fijn. Daarnaast heb ik nu veel meer uitdaging en tijd om op zoek te gaan naar waar het probleem zit. Ik sta ervan te kijken hoe complex een simpele heftruck is. In de afgelopen maanden heb ik mijn heftruck certificaat behaald en nu ben ik bezig met de cursus PCA. Mijn doel is om te blijven leren.

Ik heb wekelijks goed contact met mijn contactpersoon Patrick Coenen van Techsharks. Hij is ook al een aantal keer bij mij langsgekomen bij het bedrijf. Voor alles kan ik bij hem terecht. Als ik zelf iemand tegen zou komen die op zoek is naar een baan in de techniek, zou ik Techsharks zeker aanbevelen. Er is een ruime keuze in de techniek. Als werknemer ben ik vrij in wat ik wil bereiken en wat ik wil doen. Er is ontzettend veel mogelijk. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om een leaseauto te krijgen van Techsharks. Ik heb deze op dit moment niet nodig, maar het is fijn om te weten dat als het nodig is de mogelijkheid er is."

Wil jij ook aan de slag in de maakindustrie? Meer informatie vind je op deze pagina!

'Ik sta ervan te kijken hoe complex een simpele heftruck is.'