17 januari 2022

Testimonial Kevin Vandecauter

Collin Emonts
3 minuten leestijd

Sinds 1 november is Kevin Vandecauter (27) in dienst bij Techsharks. Hij is enorm enthousiast over zijn start bij onze opdrachtgever DSP in Tilburg. In deze blog vertelt hij meer over DSP, Techsharks, zijn ambities en doelen.

"Een vriend van mij, Daryn Bruinsma, werkt bij Techsharks Special Ops en daar is hij heel tevreden over. Toen ik zijn positieve verhalen hoorde, vond ik het zelf ook de moeite waard om te kijken wat ze allemaal te bieden hebben. Dus heb ik een open sollicitatie verstuurd. Ik ben uitgenodigd door Team Maakindustrie om kennis te maken. We hebben mijn ambities en ontwikkelpunten besproken en Techsharks kon mij hier goed in begeleiden. Gedurende het kennismakingsgesprek werd er door Collin Emonts (Teamleider Maakindustrie) oprecht geluisterd naar mijn wensen. Dat vond ik erg prettig.

Samen zijn we toen op zoek gegaan naar een passende opdrachtgever voor mij. Zo ben ik terechtgekomen bij DSP in Tilburg, een erg leerzaam en leuk familiebedrijf. Ik ben verantwoordelijk voor het repareren, reviseren en onderhouden van dieselmotoren, powerpacks, transmissies, brandstofsystemen, koelsystemen, aggregaten en alle bijbehorende pneumatische en hydraulische componenten. We voeren het onderhoud uit van onder andere boot-, trein-, vracht-, en onderzeemotoren. De motoren komen in diverse soorten en maten bij ons binnen en dan testen en reviseren wij ze. Wij demonteren de motoren en kijken ze helemaal na.

In de werkplaats werken we samen met een man of twintig. Daarnaast hebben we enkele buiten monteurs. Een leuk team waarbij ik zelf samenwerk met een hoofdmonteur. We hebben diverse afdelingen, zoals kleine motoren, grote motoren en hydrauliek. Je wisselt meestal om de zeven weken van afdeling waardoor het werk absoluut niet eentonig is.

Mijn streven is om uiteindelijk bij Techsharks Special Ops te gaan werken. Het van opdracht naar opdracht gaan, spreekt mij erg aan. Je komt hierdoor bij veel verschillende bedrijven binnen waardoor je jezelf nog meer kunt ontwikkelen. Hier zullen echter nog wel enkele jaren overheen gaan. Ik ga binnenkort samen met Collin mijn eerste opleiding bespreken. Dit zal een opleiding richting Mechatronica worden.

Het bevalt mij heel erg goed bij zowel DSP Tilburg als Techsharks. Collin neemt ook geregeld contact met mij op om te vragen hoe het gaat om mijn ontwikkeling te bespreken. Ik zou Techsharks zeker aanraden voor mensen die zichzelf willen ontwikkelen. Daarnaast is het een leuke werkgever die samen met jou op zoek gaat naar een passende opdrachtgever. Ik kreeg bijvoorbeeld de mogelijkheid om uit vijf bedrijven te kiezen, dus dat was erg fijn. Tot slot is alles gewoon goed geregeld.”

Wil jij team maakindustrie ook gaan versterken? Neem dan contact op met Collin (cemonts@techsharks.nl) of bekijk de vacatures