17 april 2020

Testimonial: Laurens van Viersen

Nicole van den Reek
3 minuten leestijd

Naam: Laurens van Viersen
Leeftijd: 26 jaar
Functie: Junior process engineer
Werkzaam bij Techsharks sinds: 2016
Omschrijf Techsharks in 3 woorden: Echte Tech pro’s!

De scherpe timing van Techsharks hielp mij verder ontwikkelen


Vier jaar geleden zat ik niet lekker in mijn vel. Via mijn werk had ik een opleiding afgerond, maar tot mijn spijt was dit net te laat om mijn diploma nog aan mijn moeder te kunnen laten zien. Tegelijkertijd liep de werkdruk op bij mijn toenmalige werkgever, waardoor ik het niet langer volhield. Het was tijd om het roer om te gooien en opnieuw te beginnen met als belangrijkste doel: werken aan mijzelf. Via een collega werd ik getipt over Techsharks. Voordat ik contact met ze had opgenomen, hadden ze mij al benaderd. Ze hadden mijn verhaal gehoord via een collega en hielpen mij aan een betere werkomgeving. Ik was positief verbaasd over de mogelijkheden. Ik kon via Techsharks al snel bij drie opdrachtgevers op gesprek komen, waarvan er twee enthousiast waren. Na een paar dagen had ik een beslissing genomen over bij welke opdrachtgever ik aan de slag wilde gaan.


Het eerste jaar vloog voorbij en ik kreeg de kans om veel te leren. Na één jaar verliep mijn contract en kreeg ik een vast dienstverband bij de opdrachtgever waar ik werkzaam was. In de drie jaar die volgden heb ik altijd contact gehouden met Techsharks. Na nog een aantal cursussen te hebben gevolgd, wilde ik graag een stap vooruit. Helaas was dit niet mogelijk bij het bedrijf waar ik werkzaam was. Ik ben op zoek gegaan naar een baan met meer uitdaging. Techsharks nam opnieuw contact met mij op, omdat ze op de hoogte waren van mijn zoektocht naar een nieuwe baan. Ze boden mij een baan aan als operator. Ik merkte dat zij zich hadden doorontwikkeld en accepteerde de baan. In een korte tijd ben ik langs een aantal opdrachtgevers gegaan om te ontdekken wat nu echt bij mij paste. Dit was best een zoektocht maar uiteindelijk was daar goed nieuws.

Een opdrachtgever in de buurt had een vacature die goed bij mij zou kunnen passen. Voor mij was dit niet zomaar een bedrijf. Het was namelijk het bedrijf waar mijn moeder ooit een mooie carrière had. Toen kwam Techsharks weer om de hoek om mij te helpen met de vrijgekomen vacature. Zij hebben hier razendsnel op doorgepakt en een dag later kon ik al op gesprek komen. In het eerste gesprek was er direct een wederzijdse klik tussen het bedrijf en mij. Ook de gesprekken die volgden verliepen goed en ik kon al snel aan de slag!


Techsharks heeft het voor elkaar gekregen dat ik de baan heb gevonden waar ik naar op zoek was. Een passende baan bij een bedrijf waar ik ook nog eens een persoonlijke band mee heb doordat ik er als tiener regelmatig ben geweest. Ik wil nogmaals benadrukken dat ik echt onder de indruk ben van wat zij allemaal voor mij hebben kunnen bewerkstelligen. De beste baan in de techniek vind je hier!


Laurens van Viersen  

Wil jij net als Laurens ook een shark worden? Bekijk dan onze vacatures via deze link

Techsharks heeft het voor elkaar gekregen dat ik de baan heb gevonden waar ik naar op zoek was.