04 juli 2019

Wetenschappelijke literatuur is mijn gereedschap

Erik van den Hoff
3 minuten leestijd
Waar de meeste mensen binnen Techsharks gereedschap gebruiken, is Erik van den Hoff voornamelijk bezig met wetenschappelijke literatuur. "Als Promise Manager vind ik het interessant om te zien hoe organisaties en mensen zich continu ontwikkelen. De literatuur is mijn steeksleutel". 

“Ik geloof er echt in dat je bedrijfsprocessen kunt verbeteren door iemand erbij te betrekken die verstand heeft van gedrag, houding, cultuur, ontwikkeling en het brein. Denk aan dingen als het recruitmentproces efficiënter maken, maar ook hoe we collega’s meer kunnen betrekken bij de organisatie.

“Het allerbelangrijkste daarin is dat iedereen binnen de organisatie gelooft in dezelfde kernwaarden & kernkwaliteiten en dit vooral ook uitdraagt. Er zijn genoeg aquariumvissen, maar wij zijn sharks; we houden van een uitdaging, we willen ons blijven ontwikkelen en er altijd toe doen. Dit zorgt voor een duidelijke focus op geschikte kandidaten en een helder werkgeverskenmerk. Precies dat is wat ons verbindt met elkaar en ik ben ervan overtuigd dat we daarom de markt van morgen overleven.”

DE VERSTEENDE DINO’S MOGEN BIJ ONZE CONCURRENTIE BLIJVEN

“Overleven is niet een kwestie van de slimste of de sterkste, maar juist een kwestie van aanpassingsvermogen. Kun jij je het beste ontwikkelen en het snelst aanpassen aan verandering, dan heb je het shark-DNA. Daarom domineren haaien nog steeds onze oceanen, terwijl we slechts nog een stapel botten terugvinden van dinosaurussen. En die versteende dino’s, die mogen lekker bij onze concurrenten blijven!” Benieuwd naar de vacatures van Techsharks? Bekijk ze hier of neem contact met ons op.

Er zijn genoeg aquariumvissen, maar wij zijn sharks