Techsharks_opdrachtgevers

Voor opdrachtgevers

We are sharks

Sinds 2002 ervaring in de maak- en procesindustrie, wij hebben een pool van gekwalificeerde sharks op mbo- en hbo-niveau en zijn specialist binnen het technische vakgebied. Welke opdracht je ook hebt, wij hebben een shark die kwaliteit levert. Geen stroming is voor ons te wild.Techsharks_opdrachtgevers

De perfecte combinatie

CATCH YOUR OWN SHARKS

Techsharks kent de technische branche en weet wat de doelgroep beweegt. Wij zijn scherper dan de rest, onbevreesd en durven verder te kijken. Go with the Techshark-flow en blijf groeien in de maak- en procesindustrie. Onze sharks zijn er klaar voor.

SAMENWERKINGSVORMEN

OUR CURRENT IS MASSIVE

Special Ops DIRECT INZETBARE TOPTECHNICI
Sharks die speciaal zijn geselecteerd op hun expertise in de maak- of procesindustrie. Zij zijn flexibel inzetbaar voor korte en/of lange periodes. Hoe ingewikkeld een vraagstuk ook is, onze technische sharks zetten hun tanden in elk project. Special Ops bieden tijdelijk meer kennis, ervaring én capaciteit. Een spreekwoordelijke brand te blussen? Contact Special Ops. 
DETACHERING EEN POOL VOL KILLER TECH PROS
One shark has more teeth than a thousand sardines. Bij Techsharks staan kwalitatieve techneuten klaar voor een nieuwe mbo- of hbo-baan in de techniek. Zij worden ingezet voor opdrachten van minimaal een jaar. Deze sharks zorgen voor een stabiele personeelsbezetting en toegevoegde waarde voor de maak- of procesindustrie en jouw organisatie.

TECHSHARKS IN DE PRAKTIJK

Lees hoe onze aanpak werkt voor opdrachtgevers in verschillende industrieën.

ONZE OPDRACHTGEVERS

CREATE YOUR OWN WAVE

Wachten tot een kans voorbij komt drijven? Zeker niet. Creëer je eigen golf en jaag je carrière achterna als een roofdier. Recht op het doel af en zonder koudwatervrees. Dus heb je vragen? Blijf daar niet te lang mee rondlopen, stel ze gewoon.
Jeroen Tijink Chief Executive Officer jtijink@techsharks.nl
+31 6 29 59 51 63
Stel een vraag
Vul hieronder je gegevens in.
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Er is iets verkeerd gegaan tijdens versturen. Probeer het nogmaals of neem contact met ons op.