Techsharks_opdrachtgevers

Voor opdrachtgevers

We are sharks

Techsharks heeft al sinds 2002 ervaring in de maak-en procesindustrie. Hierdoor hebben wij een pool van gekwalificeerde vakspecialisten (onze sharks) opgebouwd, onszelf ontplooid tot specialist binnen het technische vakgebied en weten we wat de doelgroep beweegt. Welke opdracht jouw organisatie ook heeft, wij hebben een shark die helpt jouw uitdagingen op te lossen. Ons selectieproces zorgt ervoor dat alleen vakspecialisten met het Shark-DNA in onze oceaan opereren. Onze sharks zijn: 

  • gedreven om het productieproces extremely effective te laten verlopen
  • always hungry for more om te blijven leren en ontwikkelen
  • highly adaptive als ze zijn, passen ze zich aan iedere werkomgeving - en situatie aan 
  • vastberaden doelen te behalen 
  • van nature uitgerust met een gezonde dosis trots en zelfvertrouwen 
  • een frisse wind, doordat zij vaak bij meerdere partners een opdracht hebben uitgevoerd

Voor welke uitdaging jouw organisatie ook staat, geen stroming is voor ons te wild.Techsharks_opdrachtgevers

Uniek Techsharks concept

CATCH YOUR OWN SHARKS

We onderscheiden ons van onze concurrenten door ons unieke Techsharks concept en de ambitie om continu de beste werkgever te willen zijn. Hierdoor zijn wij in staat om goede mensen in dienst te nemen én ze voor een lange tijd aan ons te binden. Wij geloven in onze mensen en in hun kwaliteiten. Door de combinatie van onze aantrekkingskracht als werkgever, onze kennis van wat er speelt in de markt én de bereidheid om risico te willen dragen, kunnen wij onze opdrachtgevers structureel een pool van, direct inzetbare, vakspecialisten aanbieden.

Als organisatie staan we voor een bepaald niveau. We waarborgen dit niveau middels goede screening door fors te investeren in het opleiden en ontwikkelen van onze vakspecialisten. Go with the Techshark-flow en blijf groeien in de maak- en procesindustrie. Onze sharks zijn er klaar voor om te werken aan de doelen en ambities van jouw organisatie, zoals: 

  • verhogen van het productierendement
  • opvangen van (tijdelijke) opschalingen
  • verminderen van stilstanden
  • roulatiemodellen

LEES HOE ONZE AANPAK WERKT BIJ ONZE OPDRACHTGEVERS

TECHSHARKS IN DE PRAKTIJK

Coca-Cola Europacific Partners
Coca-Cola Europacific Partners
"Bij Techsharks staan de vakspecialisten op de eerste plek en ze hebben verstand van zaken. De expertise is aanwezig en dat communiceert makkelijk. Daarom zou ik ook graag nog meer en structureler samenwerken.", aldus Paul Hoek - Productiemanager bij Coca-Cola Europacific Partners.

Lees hier meer!
Petrogas Gas-Systems B.V.
Petrogas Gas-Systems B.V.
"Techsharks is al meer dan tien jaar onze partner als het gaat om technisch personeel. De lijst van mensen die via Techsharks bij ons hebben gewerkt of nog steeds werkzaam zijn is fors. Van operators en lassers tot aan fitters en process engineers. Zij zijn heel flexibel als het bijvoorbeeld gaat om de plek waar ze moeten werken. Tot nu toe hebben we altijd capabel en goed geschoold personeel gekregen!”, aldus Bas van Herpen - HR-manager bij Petrogas Gas-Systems B.V.

Lees hier meer! 
Fugro
"Zonder uitzondering hebben de Techsharks medewerkers hun weg weten te vinden binnen Fugro en hun werk op zorgvuldige wijze en naar wederzijdse tevredenheid kunnen uitvoeren en nog steeds. Onze ervaring met de medewerkers van Techsharks is zonder meer heel goed te noemen.", aldus Leo Plugge - Manager Equipment Department bij Fugro

Lees hier meer! 

OUR CURRENT IS MASSIVE

INDUSTRIE 4.0 EEN POOL VOL ADAPTIEVE SHARKS

Er is een revolutie gaande op het gebied van robotisering en automatisering. Waar vroeger veel handelingen met de hand werden gedaan, worden deze handelingen nu in een proces door robots uitgevoerd. Routinematig werk verdwijnt, flexibiliteit om ‘the right man for the right job’ naar voren te kunnen schuiven wordt key. De belofte die we opdrachtgevers doen, is dat onze ‘sharks’ organisaties 4.0-proof maken. Dat wil zeggen dat wij onze opdrachtgevers zoveel mogelijk willen ondersteunen en begeleiden in de transitie van deze vierde industriële revolutie.

Beste businesspartner OPRECHTE AANDACHT

Wij willen de beste businesspartner zijn. Hierbij geloven wij dat persoonlijke aandacht en kennis van zaken essentieel zijn om de juiste vakspecialist voor uw organisatie te leveren. Wij willen meedenken met jouw organisatie over zaken zoals strategische personeelsplanning om futureproof te kunnen opereren en het structureel verbeteren van bedrijfsresultaten. Als beste businesspartner heb je een streepje voor. Samen met jou lossen we uitdagingen op. Oprechte aandacht is hierbij de basis van alles. 

Ontdek meer over de industrie

PROUD TO INTRODUCE

ONZE OPDRACHTGEVERS

LET'S MEET

PROCESINDUSTRIE

Wachten tot een kans voorbij komt drijven? Zeker niet. Versterk jouw team vandaag nog met een van onze hongerige operators of monteurs. We hebben specialisten op diverse niveaus. Heb je vragen? Blijf daar niet te lang mee rondlopen, stel ze gewoon.
Christian van Vessem Commercieel Directeur Procesindustrie Cvanvessem@techsharks.nl
+31 6 52 09 34 11

KOFFIE?

MAAKINDUSTRIE

Wij versterken jouw organisatie in de maakindustrie graag met een van onze sharks. Onze machinebouwers, lassers/samenstellers en field service engineers creëren graag een golf van impact. Benieuwd naar meer informatie? Of wil je sparren over een ander vraagstuk? Dive in our ocean en neem contact op. 
Tjeu Hamers Directeur Maakindustrie thamers@techsharks.nl
+31 6 10 08 53 86