Techsharks_opdrachtgevers

Op zoek naar een kwalitatieve flexibele schil?

Meet our sharks

Techsharks stelt haar beste technische vakspecialisten beschikbaar, zodat bedrijven in de proces- en maakindustrie hun groeiambities waar kunnen maken. Dit doen we door hét technische talent uit de markt te halen, door te ontwikkelen en flexibel beschikbaar te stellen aan jullie, onze business partners.

Ook (blijven) groeien met behulp van onze technici binnen uw kwalitatieve flexibele schil? Onze sharks zijn er om de doelen en ambities van jouw organisatie waar te maken, hierbij kan je denken aan;

  • Verhogen van het productierendement
  • Productiecontinuïteit bij grote(re) orders
Voorbeelden van hoe wij kunnen helpen dit te bereiken;
  • Terugdringen storingspercentage
  • Opstarten nieuwe fabrieken/ productielijnen
  • Flexibel op- en afschalen rondom speciale periodes
  • Vrijplannen vaste kern voor projecten terwijl je productie doorloopt
  • Machineonderdelen geleverd? Wij bieden extra capaciteit om machines af te bouwen
Techsharks_opdrachtgevers

Waar wij in geloven?

OUR SHARKS FIRST

Wij geloven in onze mensen en in hun kwaliteiten. Onze sharks staan op nummer één. Door de combinatie van onze aantrekkingskracht als werkgever, onze kennis van wat er speelt in de markt én de bereidheid om risico te willen dragen, kunnen wij jullie structureel voorzien van een flexibele schil van, direct inzetbare, technische vakspecialisten.

Als organisatie staan we voor een bepaald niveau. We waarborgen dit niveau middels goede screening en door fors te investeren in het opleiden en doorontwikkelen van onze sharks.

Onze vakspecialisten hebben een korter inwerktraject nodig en bieden meer toegevoegde waarde door de specialistische kennis die ze hebben opgedaan op andere opdrachten bij andere business partners.

LEES HOE ONZE AANPAK WERKT BIJ ONZE OPDRACHTGEVERS

TECHSHARKS IN DE PRAKTIJK

Coca-Cola Europacific Partners
Coca-Cola Europacific Partners
"Bij Techsharks staan de vakspecialisten op de eerste plek en ze hebben verstand van zaken. De expertise is aanwezig en dat communiceert makkelijk. Daarom zou ik ook graag nog meer en structureler samenwerken.", aldus Paul Hoek - Productiemanager bij Coca-Cola Europacific Partners.

Lees hier meer!
Petrogas Gas-Systems B.V.
Petrogas Gas-Systems B.V.
"Techsharks is al meer dan tien jaar onze partner als het gaat om technisch personeel. De lijst van mensen die via Techsharks bij ons hebben gewerkt of nog steeds werkzaam zijn is fors. Van operators en lassers tot aan fitters en process engineers. Zij zijn heel flexibel als het bijvoorbeeld gaat om de plek waar ze moeten werken. Tot nu toe hebben we altijd capabel en goed geschoold personeel gekregen!”, aldus Bas van Herpen - HR-manager bij Petrogas Gas-Systems B.V.

Lees hier meer! 
Fugro
"Zonder uitzondering hebben de Techsharks medewerkers hun weg weten te vinden binnen Fugro en hun werk op zorgvuldige wijze en naar wederzijdse tevredenheid kunnen uitvoeren en nog steeds. Onze ervaring met de medewerkers van Techsharks is zonder meer heel goed te noemen.", aldus Leo Plugge - Manager Equipment Department bij Fugro

Lees hier meer! 

Beste business partner

OUR CURRENT IS MASSIVE

In onze ambitie naar beste business partner, geloven wij dat persoonlijke aandacht en kennis van zaken essentieel zijn om onze partners te ontzorgen door de juiste vakspecialist beschikbaar te stellen. Wij denken graag strategisch mee en adviseren over zaken als verduurzaming, procesoptimalisatie, risicomanagement en personeelsplanning zodat we samen continu streven naar het behalen van de beste bedrijfsresultaten.

Ontdek meer over de industrie

PROUD TO INTRODUCE

ONZE OPDRACHTGEVERS

LET'S MEET

PROCESINDUSTRIE

Wachten tot een kans voorbij komt drijven? Zeker niet. Versterk jouw team vandaag nog met een van onze hongerige operators of monteurs. We hebben specialisten op diverse niveaus. Heb je vragen? Blijf daar niet te lang mee rondlopen, stel ze gewoon.
Christian van Vessem Commercieel Directeur Cvanvessem@techsharks.nl
+31 6 52 09 34 11

KOFFIE?

MAAKINDUSTRIE

Wij versterken jouw organisatie in de maakindustrie graag met een van onze sharks. Onze machinebouwers, lassers/samenstellers en field service engineers creëren graag een golf van impact. Benieuwd naar meer informatie? Of wil je sparren over een ander vraagstuk? Dive in our ocean en neem contact op. 
Tjeu Hamers Directeur Maakindustrie thamers@techsharks.nl
+31 6 10 08 53 86