onze

missie

Techsharks stelt haar beste technische vakspecialisten beschikbaar, zodat bedrijven in de proces- en maakindustrie hun groeiambities waar kunnen maken.

onze

Visie

Dit doen we door hét technische talent uit de markt te halen, door te ontwikkelen en flexibel beschikbaar te stellen aan jullie, onze business partners.

Klaar voor de volgende stap?

JOUW ORGANISATIE LATEN GROEIEN?

Voorbeelden van hoe wij helpen dit te bereiken;

  • Terugdringen storingspercentage

  • Opstarten nieuwe fabrieken/productielijnen

  • Flexibel op- en afschalen bijvoorbeeld rondom speciale periodes

  • Outsourcen bedrijfsonderdelen

  • Strategische keuze voor meer wendbaarheid

  • Vrij plannen vaste kern voor projecten

  • Ondersteuning bij grote orders in de machinebouw

Groeien doen we samen!

Waar geloven wij in?

Wij geloven in onze mensen en in hun kwaliteiten. Onze sharks zijn ons kapitaal, Human Tech Capital. Door de combinatie van onze aantrekkingskracht als werkgever, onze kennis van wat er speelt in de markt én de bereidheid om risico te willen dragen, kunnen wij jullie structureel voorzien van een kwalitatieve flexibele schil van direct inzetbare, technische vakspecialisten waardoor jullie groeiambities kunnen waarmaken.

Als organisatie staan we voor een bepaald niveau dat we waarborgen door goede screening en door fors te investeren in het opleiden en door ontwikkelen van onze sharks. Onze vakspecialisten hebben een korter inwerktraject nodig en bieden meer toegevoegde waarde door de specialistische kennis die ze hebben opgedaan op opdrachten bij andere business partners.

Bekijk

Wij versterken jouw organisatie in de maakindustrie graag met een van onze sharks. Onze machinebouwers, lassers/samenstellers, CNC-frezers/draaiers en field service engineers creëren graag een golf van impact. Benieuwd naar meer informatie? Kijk snel verder!

maakindustrie

Bekijk

Wachten tot een kans voorbij komt drijven? Zeker niet. Versterk jouw team vandaag nog met een van onze hongerige operators of monteurs. We hebben specialisten op diverse niveaus. Kijk snel verder!

Procesindustrie