Elektromonteur vacatures

Je bent zelfstandig, gestructureerd en hebt een achtergrond in de elektrotechniek of werktuigbouwkunde. Een elektromonteur job bij Techsharks staat jou dan op het lijf geschreven! Wij beschikken over een groot aantal elektromonteur vacatures waarvan er altijd wel eentje aansluit bij jouw wensen. Deze vacatures zijn bij een hoop mooie opdrachtgevers waar wij goede ervaringen mee hebben en waar jij je zeker niet hoeft te vervelen. Techsharks zorgt goed voor zijn medewerkers en levert goede arbeidsvoorwaarden. Bovendien ligt er een vast contract voor je in het verschiet wanneer jij je hebt bewezen als Shark. Daarnaast kun jij je bij ons ook doorontwikkelen, omdat zowel persoonlijke als zakelijke ontwikkeling bij ons hoog in het vaandel staan. Dus benieuwd of er mooie elektromonteur vacatures op jou staan te wachten? Kijk verder op de website, solliciteer en duik in de Techsharks oceaan! Verdere informatie en alle banen als elektromonteur bij ons zijn te vinden op deze pagina:
Zoek in {{ItemsCount}} vacatures reset
JOB ALERT

schrijf je in voor de job alert en ontvang als eerste de nieuwe vacatures in je mailbox.

{{ItemsCount}} vacatures
Geen vacature of opdracht gevonden?

WERKEN ALS ELEKTROMONTEUR BIJ TECHSHARKS

Bij Techsharks kunnen we beloven dat we altijd op zoek zullen gaan naar elektromonteur vacatures die perfect bij jou passen, zodat jij met plezier kan werken als elektromonteur. Samen met jou gaan we op zoek naar een opdracht waar jij enthousiast van wordt. Als elektromonteur bij ons kom je uitsluitend te werken voor mooie opdrachtgevers. Het moet tenslotte leiden tot een leuke baan als elektromonteur voor jou. Op de website vind je tal van elektromonteur vacatures in verschillende regio’s, waaronder Brabant, Limburg en Zuid-Holland. Dus het maakt niet uit waar je woont, Techsharks zal ervoor zorgen dat we samen een elektromonteur vacature vinden die ideaal bij jou past. Een goed salaris en (secundaire) arbeidsvoorwaarden is wat je mag verwachten wanneer je gaat werken als elektromonteur bij Techsharks.


WAT IS EEN ELEKTROMONTEUR?

Een elektromonteur is iemand die zich bezighoudt met elektrische apparaten of installaties. Het veelzijdige takenpakket van een elektromonteur bestaat uit het installeren, onderhouden, repareren en testen van deze installaties.

Als elektromonteur ben je vaak zelfstandig van aard. Veel klussen die je oppakt doe je alleen. Daarnaast ga je secuur te werk en let je op alle details. Uiteraard beschik je ook over een uitstekend technisch inzicht.

De ene elektromonteur is de andere niet en ook verschillen de banen en vacatures volop. Sommigen zijn werkzaam bij een externe dienst, waarbij er vaak op een andere locatie wordt gewerkt. Je wordt ingeschakeld door bedrijven om daar de benodigde installaties en reparaties etc. te doen. Het kan echter ook zo zijn dat je als elektromonteur binnen een bepaald bedrijf in dienst bent, om daar de boel op orde en draaiende te houden. De elektromonteur vacatures op onze website geven exact aan wat je precies kunt verwachten.


WAT DOET EEN ELEKTROMONTEUR?

Een elektromonteur doet veel afwisselend werk. Hieronder vind je een aantal voorbeelden van veelvoorkomende taken voor elektromonteurs:

  • Assembleren en installeren.
  • Problemen opsporen en vaststellen
  • Repareren van machines, systemen en installaties
  • Testen en controleren van elektrische systemen

Aan het takenpakket kun je al zien dat wat een elektromonteur doet vrij breed is. Op dit moment staan er elektromonteur vacatures open op onze website voor zowel de dagdienst als de ploegendienst. Dus wat je voorkeur ook heeft, er zijn genoeg opties om uit te kiezen. Bekijk vooral ons aanbod op de website om te kijken of er een mooie match voor jou bij zit. Welke elektromonteur vacature het ook mag worden, qua afwisseling zit je altijd goed.


ELEKTROMONTEUR SALARIS

WAT VERDIENT EEN ELEKTROMONTEUR?


Je wilt aan de slag gaan als elektromonteur en bent benieuwd wat je gaat verdienen. Bij Techsharks varieert het salaris van een elektromonteur tussen de €2.160,- en €3.710,- bruto per maand. Behaalde opleiding(en) en werkervaring hebben hier invloed op. Ook kan de uiteindelijke opdrachtgever een rol spelen wat betreft de hoogte van het salaris. De meeste elektromonteur vacatures op onze website geven een salarisindicatie weer, zodat je weet waar je aan toe bent. Bovendien bieden de meeste van onze elektromonteur jobs cursussen en/of doorgroeimogelijkheden aan, waardoor je vaak kans hebt om mooie (financiële) stappen te zetten. Als je als elektromonteur bekwaam wordt in PLC kan het salaris bijvoorbeeld oplopen tot €4.250,- bruto per maand. 


ELEKTROMONTEUR WORDEN

Om elektromonteur te worden bij Techsharks en in onze oceaan te duiken heb je een bepaalde scholing nodig. Er zijn meerdere MBO-opleidingen niveau 3 of 4 in de richtingen van elektrotechniek of werktuigbouwkunde die voldoen aan de eisen. Met een dergelijke afgeronde opleiding kun je bij ons een van de elektromonteur vacatures vervullen.

Bovendien biedt Techsharks meerdere cursussen en opleidingen aan. Wanneer je (net) niet de juiste kennis of achtergrond hebt zijn er mogelijkheden genoeg om toch bij ons jouw baan als elektromonteur te vinden. Benieuwd naar de mogelijkheden om bij ons elektromonteur te worden? Neem gerust contact op en kom erachter wat de mogelijkheden voor jou zijn.
elektromonteur vacatures