Lasser vacatures

Ben jij op zoek naar lasser vacatures waarbij je constant uitgedaagd wordt om jezelf te verbeteren? Dan is de oceaan van Techsharks de juiste plek om te zijn. Al twintig jaar zijn wij experts in de techniek en hebben wij een groot netwerk aan opdrachtgevers opgebouwd. Bij Techsharks kun je dan ook lasser vacatures vervullen bij de gaafste bedrijven in Nederland. We hebben hierin een ruim aanbod van verschillende lasser vacatures. Wij hebben lasser jobs voor de beginnende lassers tot de meest ervaren lassers. De lasser baan die je gaat uitvoeren zal uitdagend en innovatief zijn. Vanuit Techsharks krijg jij een account specialist toegewezen waar jij zo vaak als je wilt persoonlijk contact mee kunt hebben. Jij bent en blijft de regisseur van jouw carrière, maar wij helpen jou graag om deze een boost te geven. Dit doen wij door jou zekerheid en uitstekende arbeidsvoorwaarden te bieden met de mogelijkheid om je (nog meer) te ontwikkelen. Wil jij ook een shark worden? Duik dan in onze oceaan en solliciteer op een van de onderstaande lasser vacatures:
Zoek in {{ItemsCount}} vacatures reset
JOB ALERT

schrijf je in voor de job alert en ontvang als eerste de nieuwe vacatures in je mailbox.

{{ItemsCount}} vacatures
Geen vacature of opdracht gevonden?

Werken als lasser bij techsharks

De beste werkgever in de techniek zijn, dat is onze ambitie. Als je gaat werken als lasser bij Techsharks dan zien wij jou als zeldzaam. Je verdient als shark het beste van het beste. Dat jij je thuis gaat voelen waar jij gaat werken als lasser is voor ons belangrijk. Daarbovenop moet dit een plek zijn waar jij jezelf kan blijven doorontwikkelen tot de shark die jij wilt zijn. Om dit te bereiken zullen we ook niet stoppen totdat we de perfecte lasser job voor jou hebben gevonden bij een van onze opdrachtgevers. De meeste lasser vacatures bij Techsharks zijn beschikbaar in de regio Oost-Brabant en Noord-Limburg.


Wat is een lasser?

Een lasser is iemand die door middel van warmte of druk onderdelen (vaak van metaal) aan elkaar verbindt. Dit proces wordt lassen genoemd. Hierbij wordt op de verbindingsplaats het materiaal in vloeibare/deegachtige toestand gebracht om het stabiel te verbinden. Eventueel wordt hier materiaal van ongeveer dezelfde samenstelling aan toegevoegd voor een stabielere verbinding. Een lasser wordt ook wel een samensteller genoemd. Samensteller is hierin dan eigenlijk een beetje de werkzaamheden letterlijk vernoemen. Met lassen kun je namelijk zeggen dat je onderdelen aan het samenstellen bent tot een volledig product. Lassers hebben kennis van verschillende soorten lastechnieken als MIG-, MAG-, TIG-lassen. Vaak zie je dat een lasser meerdere van deze technieken beheerst. Voor al deze diverse specialisaties heeft Techsharks lasser vacatures in diverse regio's.


Wat doet een lasser?

Door verbindingen te maken tussen materialen maakt de lasser (onderdelen) van producten of repareert deze. De lasser doet dit met verschillende soorten lastechnieken. De lasser stelt vast waar de onderdelen gelast moet worden, zorgt ervoor dat de onderdelen gaaf en schoon zijn en zal vervolgens zorgen voor een stabiele verbinding tussen de onderdelen. Jouw ervaring en kennis met de verschillende lastechnieken zullen voor het grootste gedeelte bepalen welke werkzaamheden je zult gaan uitvoeren als je een lasser vacature gaat vervullen. Wanneer je gaat werken als lasser kun je denken aan de volgende werkzaamheden:

  • Op basis van tekeningen en/of werkinstructies verbindingen maken door middel van las-toepassingen als MIG-, MAG-, TIG-, druk-, plasma- of elektrodelassen.
  • Het te verbinden materiaal reinigen.
  • Te gebruiken gereedschappen op de juiste manier afstellen.
  • Onderhoud verrichten aan het te gebruiken gereedschap en andere apparatuur.
  • Produceren van mallen.
  • Bepalen welke materialen en lasgereedschap nodig zijn voor de opdracht.
  • Je bent verantwoordelijk voor het in acht nemen van kwaliteits-, veiligheids- en milieunormen.
  • Bewerkingen en andere werkzaamheden als slijpen, knippen, snijbranden, boren, tappen, aftekenen en zagen.


lasser salaris


Wat verdient een lasser?


Wanneer jij gaat werken als TIG-lasser of MIG/MAG-lasser wil jij natuurlijk graag weten wat je aan salaris kunt verwachten. Dit salaris is voornamelijk afhankelijk van jouw opleiding en ervaring met (de verschillende soorten) lastechnieken. Het gemiddelde lasser salaris ligt tussen de €2.000,- en €3.000,- bruto per maand. Nu je weet wat je salaris als lasser ongeveer zou moeten zijn, kun je dit meenemen in je criteria wanneer je onze lasser vacatures gaat bekijken. Wanneer je bij Techsharks in dienst komt, krijg je meer dan alleen een maandelijks salaris. Je gaat namelijk profiteren van de goede secundaire arbeidsvoorwaarden van Techsharks. Hierbij kun je denken aan een tal van ontwikkelingsmogelijkheden, bedrijfsfitness, goede pensioenregeling en zelfs een leaseauto mocht je dit graag willen.


lasser worden

Hebben onze lasser vacatures je interesse gewekt en wil je daardoor graag een lasser worden? Dat komt goed uit! Want bij Techsharks staan wij te springen om jou te laten werken als lasser! Om als lasser aan de slag te gaan, moet je wel eerst de juiste opleiding nog even volgen. Er zijn een hoop lasser opleidingen beschikbaar om te volgen, dus bekijk goed van tevoren welke jij wilt doen. Bij de lasser vacatures van Techsharks staat in de meeste gevallen als functie-eis dat je in het bezit bent van een MBO-opleiding niveau 3 of hoger, richting metaal. Of je moet kunnen aantonen dat je MIG-, MAG-, of TIG-lassen niveau 3/4 in het bezit hebt. 


Bij Techsharks begrijpen we dat je niet meteen alles kunt. Als je na jouw opleiding de perfecte lasser vacature hebt gevonden helpen we jou met ontwikkelen. Ontwikkelen staat bij ons hoog in het vaandel en we zullen je ook helpen door hierin te investeren. Zo zullen wij voor jou investeren in jouw opleidingen, cursussen en trainingen. Dus wanneer je een lasser vacature op onze website tegenkomt, maar je weet niet zeker of je de ervaring hebt, dan kun je gewoon solliciteren. Wij zullen dan samen kijken of deze past bij jou. Want, niet geschoten is altijd mis. We kijken er naar uit om je te mogen verwelkomen in onze oceaan.

lasser vacatures