Monteur vacatures

Ben jij als monteur toe aan een nieuwe uitdaging? Dan ben je in onze oceaan op de goede plek terechtgekomen! Bij Techsharks beschikken we over een breed aanbod van monteur vacatures. Met bijna twintig jaar ervaring in de proces- en maakindustrie hebben we monteur vacatures in uiteenlopende branches beschikbaar door het gehele land. Wij beschikken over diverse soorten monteur vacatures, zoals onderhoudsmonteur en storingsmonteur. Via Techsharks kun je monteur vacatures gaan vervullen bij de meest innovatieve en bekendste opdrachtgevers van Nederland. Dus ben jij altijd hongerig naar meer? En wil jij jezelf graag verder ontwikkelen? Solliciteer dan bij Techsharks en dan zoeken we samen naar de perfecte monteur vacature voor jou!
Zoek in {{ItemsCount}} vacatures reset
JOB ALERT

schrijf je in voor de job alert en ontvang als eerste de nieuwe vacatures voor operators in je mailbox.

{{ItemsCount}} vacatures
Geen vacature of opdracht gevonden?

Waarom werken als monteur bij Techsharks

Bij Techsharks doen we er alles aan om samen met jou de perfecte werkplek te vinden om te gaan werken als monteur. Onze manier van werken draait om jou als vakspecialist. Samen met jou gaan we op zoek naar opdrachtgevers waar je jezelf thuis zal voelen. We willen dat jij jezelf als monteur kunt blijven ontwikkelen op technisch vlak. Daarnaast vinden we het belangrijk dat je ook op persoonlijk gebied blijft groeien. We stellen meerdere trainingstools beschikbaar waarbij je kunt werken aan jouw soft- en hardskills. Je zult als monteur uitgedaagd worden waardoor we jou verzekeren dat je altijd vooruit zal blijven zwemmen in onze oceaan. Bij Techsharks Special Ops kun je bij opdrachtgevers gaan werken als monteur op projectbasis voor enkele maanden. Daarnaast kun je ook bij opdrachtgevers gaan werken als monteur voor een langere periode via Techsharks.


Monteur vacatures door heel Nederland, voor iedereen

Het vak van een monteur is erg breed en de monteur vacatures bij Techsharks dus ook! Bij Techsharks zijn wij altijd op zoek naar monteurs door heel Nederland. De meeste monteurs worden gezocht in de regio’s: Breda, EindhovenLimburg, Rotterdam en Gelderland. Maar, wij zijn ook op zoek naar sharks voor onze monteur vacatures in alle andere regio’s van Nederland. Bij Techsharks kun je monteur vacatures vervullen ongeacht je ervaring. Of jij nu net van de opleiding af bent of dat je al meer dan 10 jaar ervaring hebt, Techsharks heeft monteur vacatures voor iedereen. Daarnaast hebben wij veel verschillende soorten monteur banen. Je kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld allround, elektrotechnisch, mechanisch, instrumentatie en WTB.

Het sollicitatieproces voor vacatures voor monteurs

Wanneer jij gereageerd hebt op een van onze vacatures voor monteurs op de website begint het sollicitatieproces. Wij zullen binnen 2 dagen contact met jou opnemen over jouw sollicitatie. Je krijgt dan te horen van ons of je wel of niet uitgenodigd wordt voor een kennismakingsgesprek. Hierop volgend ontvang je van ons een link voor een persoonlijkheidstest. Deze kun je in alle rust thuis maken. Vervolgens gaan wij graag nog één keer met jou in gesprek. We zullen nu jouw test doornemen, maar ook jouw ambities en wensen bespreken. Daarnaast zullen we ook inhoudelijk ingaan op de vacature voor monteur. Zijn zowel jij als wij enthousiast? Dan ontvang je van ons een voorstel en dan verwelkomen we je graag in onze oceaan!

Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures voor monteurs

Heb jij gekeken tussen onze vacatures voor monteurs, maar staat jouw droombaan er nu niet tussen? Meld je dan aan voor onze jobalerts! Wij houden je graag op de hoogte van de nieuwste vacatures voor monteurs zodat jij kan jagen op die droombaan. Je kunt natuurlijk altijd contact met ons opnemen, zodat je al bekend bij ons bent in onze oceaan. Zodra er dan een monteur vacature beschikbaar komt waarvan wij denken dat deze bij jou past, nemen we direct contact met je op!