Monteur vacatures

Ben jij als monteur toe aan een nieuwe uitdaging? Dan ben je in onze oceaan op de goede plek terechtgekomen! Bij Techsharks beschikken we over een breed aanbod van monteur vacatures. Met bijna twintig jaar ervaring in de proces- en maakindustrie hebben we monteur vacatures in uiteenlopende branches beschikbaar door het gehele land. Wij beschikken over diverse monteur jobs, zoals allround monteuronderhoudsmonteur en storingsmonteur. Hierbij wordt ook nog een verdere onderverdeling gemaakt in allround, elektrotechnisch, mechanisch, instrumentatie en WTB. Via Techsharks kun je gaan werken als monteur bij de meest innovatieve en bekendste opdrachtgevers van Nederland. Dus ben jij altijd hongerig naar meer? En wil jij jezelf graag verder ontwikkelen? Solliciteer dan bij Techsharks en dan zoeken we samen naar de perfecte monteur baan voor jou!
Zoek in {{ItemsCount}} vacatures reset
JOB ALERT

schrijf je in voor de job alert en ontvang als eerste de nieuwe vacatures in je mailbox.

{{ItemsCount}} vacatures
Geen vacature of opdracht gevonden?

Monteur vacatures bij Techsharks

Bij Techsharks doen we er alles aan om samen met jou de perfecte baan als monteur te vinden. Onze manier van werken draait om jou als vakspecialist. Samen met jou gaan we op zoek naar opdrachtgevers waar je jezelf thuis zal voelen. We willen dat jij jezelf als monteur kunt blijven ontwikkelen op technisch vlak. Daarnaast vinden we het belangrijk dat je ook op persoonlijk gebied blijft groeien. We stellen meerdere trainingstools beschikbaar waarbij je kunt werken aan jouw soft- en hardskills. Je zult als monteur uitgedaagd worden waardoor we jou verzekeren dat je altijd vooruit zal blijven zwemmen in onze oceaan. We hebben monteur vacatures waarbij je op projectbasis aan de slag gaat bij opdrachtgevers voor enkele maanden. Dit kan via Techsharks Special Ops. Daarnaast hebben we monteur vacatures waarbij je voor een langere periode via Techsharks bij een opdrachtgever aan de slag gaat.


WAT IS EEN MONTEUR?

Een monteur is een algemene benaming voor vakspecialisten die verantwoordelijk zijn voor technische werkzaamheden. Een monteur is iemand die gespecialiseerd is in het onderhouden en moderniseren van machines en er indien nodig reparaties aan verricht of storingen aan verhelpt. Een monteur kan in zeer uiteenlopende branches werkzaam zijn.

Er worden veel verschillende aanduidingen gebruikt voor het beroep monteur. Van monteur technische dienst en allround monteur tot maintenance technician en storings- en onderhoudsmonteur. Er zijn monteurs die zowel werken aan storingen als onderhoud, maar het is gebruikelijker om deze werkzaamheden als twee losse beroepen te duiden. Als storingsmonteur ben je verantwoordelijk voor het verhelpen van technische storingen waarvoor je wordt opgeroepen en werk je aan correctief onderhoud. Als onderhoudsmonteur ben je verantwoordelijk voor het preventieve onderhoud. Monteurs zijn vaak gespecialiseerd in een bepaald gebied, zoals elektrotechniek, besturingstechniek, instrumentatie- en automatiseringstechniek, WTB (werktuigbouwkunde) en meet- en regeltechniek. Tot slot is een leuk weetje dat onze Zuiderburen een andere benaming hebben voor monteur, namelijk technieker. Techsharks heeft zeer diverse monteur vacatures in Nederland, maar ook in België. Nieuwsgierig geworden? Bekijk ze snel en word monteur bij Techsharks!


wat doet een monteur? 

Het onderhouden van de technische installaties is een belangrijke verantwoordelijkheid van een monteur. Hierbij zijn het uitvoeren van preventief en/of correctief onderhoud aan machine-installaties belangrijke kerntaken van monteurs. Daarnaast zijn het opsporen en oplossen van technische storingen en het (om)bouwen en modificeren van machine-installaties belangrijke verantwoordelijkheden.

Jouw ervaring en specialisme hebben natuurlijk invloed op de werkzaamheden die je als monteur zult gaan uitvoeren. Zo zal een monteur met ervaring zijn technische kennis overdragen aan jongere monteurs en zal hij zijn kennis delen met het productiepersoneel. Daarnaast zal er als monteur ook van je verwacht worden dat je met verbeterinitiatieven komt of dat je oplossingen aandraagt ter preventie van storingen.

Het werk dat je uitvoert, vindt plaats in ploegendienst. Je werkt bijvoorbeeld in een 2, 3, 4 en 5 ploegendienst. Daarnaast kan het zijn dat je in dagdienst werkt, maar bij sommige vacatures kan het ook voorkomen dat je ook in nachtdienst werkt.

Door de opkomst van de vierde industriële revolutie is het werk van de monteur aan het veranderen. Waar je vroeger als monteur bijna alles met je handen kon doen, komt het steeds vaker voor dat bepaalde zaken worden geautomatiseerd en dat kennis van PLC bijvoorbeeld een pré is. Het belangrijkste is dat je passie hebt voor techniek en dat je jouw kennis wil blijven verrijken door middel van in- of externe trainingen en opleidingen.


MONTEUR SALARIS

wat verdient een monteur?

Wij snappen natuurlijk dat als je gaat werken als monteur, je benieuwd bent wat voor salaris hiertegenover staat. Het salaris van een monteur ligt tussen de €2.160,- en €3.710,- bruto per maand (exclusief toeslagen). Voor een Monteur E / I Technician kan dit zelfs oplopen tot € 4.250,- bruto per maand. Jouw salaris wordt bepaald op basis van jouw achtergrond, ervaring en opleidingen. Zo wordt er bijvoorbeeld een onderverdeling gemaakt tussen de niveaus: junior, medior en senior. Daarnaast kan het beschikken over PLC-kennis invloed hebben op jouw salaris. Techsharks faciliteert sharks graag bij het vinden van de juiste opleiding. Zo bieden wij ook vacatures aan waarbij je aan de slag gaat bij een opdrachtgever in de procesindustrie en daarnaast bijvoorbeeld een PLC-opleiding volgt. Er zijn veel ontwikkelingsmogelijkheden en doorgroeikansen als monteur. Nu je op de hoogte bent van wat je als monteur ongeveer zou moeten verdienen, is dit een criteria waarop je kunt gaan letten wanneer je monteur vacatures gaat bekijken en beoordelen.


MONTEUR WORDEN

Ben je na bovenstaande informatie nog nieuwsgieriger geworden naar onze monteur vacatures en wil je graag monteur worden? Ja? Goed om te weten, want wij staan te springen om jou welkom te heten in onze oceaan. Maar daarvoor is het natuurlijk wel belangrijk dat je een opleiding op zak hebt. Er bestaan meerdere MBO-opleidingen voor monteurs. Een vereiste is vaak een afgeronde technische MBO 3/4 opleiding in de richting van elektrotechniek, AOT, mechatronica, werktuigbouwkunde of vergelijkbaar.

Heb jij jouw opleiding tot monteur afgerond en ben jij er klaar voor om een top monteur te worden die constant wordt uitgedaagd? Bekijk dan snel ons ruime aanbod van monteur vacatures en jaag jouw droombaan achterna in de omgeving AmsterdamRotterdam, Breda, Tilburg, Eindhoven, Gelderland of Limburg. Hopelijk ga jij snel aan de slag als monteur en word je snel een van onze collega's.
monteur vacatures