Onderhoudsmonteur vacatures

Ben jij op zoek naar een baan met afwisseling waar jij jouw brede technische kennis in kan zetten? Een onderhoudsmonteur baan bij Techsharks zou dan zomaar eens perfect bij jou kunnen passen. Wij hebben een ruim aanbod aan onderhoudsmonteur vacatures op de website staan. De kans is groot dat er een match voor jou tussen zit. De vacatures zijn bovendien uitsluitend bij gerenommeerde opdrachtgevers. Wanneer je bij Techsharks in dienst komt wordt er goed voor je gezorgd en zijn er o.a. goede arbeidsvoorwaarden. Ook vinden wij het belangrijk dat je jezelf zowel op persoonlijk gebied als op technisch gebied blijft ontwikkelen. Daarom bieden wij veel diverse cursussen en trainingen aan. Benieuwd naar de onderhoudsmonteur vacatures die wij voor jou klaar hebben staan? Kijk verder op de website en solliciteer direct! Alle informatie en onderhoudsmonteur banen zijn te vinden op deze pagina. Bij vragen kun je altijd contact met ons opnemen.
Zoek in {{ItemsCount}} vacatures reset
JOB ALERT

schrijf je in voor de job alert en ontvang als eerste de nieuwe vacatures in je mailbox.

{{ItemsCount}} vacatures
Geen vacature of opdracht gevonden?

WERKEN ALS ONDERHOUDSMONTEUR BIJ TECHSHARKS

Dus jij wilt werken als onderhoudsmonteur bij Techsharks? Dan zullen we er alles aan doen om de baan te vinden die bij jou past. Onze website staat vol met onderhoudsmonteur vacatures, dus dat moet goedkomen. Samen met jou zullen we erachter komen wat jou enthousiast maakt en waar jij naar op zoek bent. Het is tenslotte belangrijk dat we een onderhoudsmonteur job vinden die jij leuk vindt. Op onze website staan doorgaans tal van onderhoudsmonteur vacatures in verschillende regio’s en provincies zoals Noord-Brabant, Zuid-Holland en Gelderland. Waar je ook woonachtig bent, de kans is groot dat Techsharks onderhoudsmonteur vacatures heeft bij jou in de buurt. Samen gaan we ervoor zorgen dat jij kunt werken als onderhoudsmonteur en jouw droombaan gevonden wordt!


WAT IS EEN onderhoudsmonteur?

Een onderhoudsmonteur is iemand die onderhoud verricht aan elektronische apparaten en installaties. Apparaten die bij veel bedrijven en in veel verschillende branches te vinden zijn. Om die reden is een onderhoudsmonteur in veel industrieën inzetbaar.

Een onderhoudsmonteur is iemand die secuur en preventief te werk gaat. Bovendien vind je het niet erg om zelfstandig te werken. Veel taken en klusjes pak je nou eenmaal alleen op. Daarnaast beschik je uiteraard over een goede technische kennis.

Zoals gezegd kun je in uiteenlopende industrieën ingezet worden. De onderhoudsmonteur vacatures op onze website zijn vaak ook heel verschillend. De ene onderhoudsmonteur is de andere ook niet en dat is bij ons geen probleem. Zo kun je actief zijn bij een externe dienst waardoor je vaak op verschillende locaties wordt ingezet, of je werkt juist voor een bedrijf zelf. De vacatures op de website geven aan wat je kunt verwachten.

Wat doet een onderhoudsmonteur?

Een onderhoudsmonteur doet veel verschillende dingen. Het werk is afwisselend en daardoor vaak ook uitdagend. Hieronder vind je wat taken die bij veel van onze onderhoudsmonteur vacatures aan bod komen:

• Preventieve onderhoudswerkzaamheden
• Monteren en demonteren van onderdelen
• Het lokaliseren en verhelpen van storingen
• Repareren van apparatuur
• Testen van apparatuur

Het werk wat een onderhoudsmonteur doet kan behoorlijk breed zijn, zoals je ziet. Voor de extra afwisseling heeft Techsharks bovendien onderhoudsmonteur vacatures voor zowel de dagdienst als de ploegendienst. De keuze is aan jou. Bekijk de website en kom erachter of ons aanbod bij jou past. Er zijn onderhoudsmonteur vacatures genoeg, dus de kans is groot.


onderhoudsmonteur SALARIS

WAT VERDIENT EEN onderhoudsmonteur?


Je wilt graag beginnen als onderhoudsmonteur en bent benieuwd naar het salaris wat je kunt verwachten. Een onderhoudsmonteur verdient bij Techsharks tussen de €2.160,- en €3.710,- bruto per maand. Werkervaring en behaalde opleiding(en) zijn van invloed op de hoogte van het salaris, evenals de uiteindelijke opdrachtgever. De meeste onderhoudsmonteur vacatures op onze website geven een salarisindicatie weer, zodat je weet wat je kunt verwachten. Bovendien bieden onze onderhoudsmonteur banen vaak cursussen en/of doorgroeimogelijkheden aan, waardoor je vaak kans hebt om mooie (financiële) stappen te zetten.


ONDERHOUDSMONTEUR WORDEN

Onderhoudsmonteur worden bij Techsharks vergt bepaalde kennis en scholing. Wanneer je een MBO-opleiding niveau 4 (soms ook 3) bij voorkeur in de richting van werktuigbouwkunde of mechatronica hebt afgerond pas je perfect in onze oceaan. Met een dergelijke achtergrond voldoe jij aan de eisen van onze onderhoudsmonteur vacatures.

Wijkt jouw opleiding enigszins af van bovenstaande? Geen paniek. Bij Techsharks zijn er mogelijkheden genoeg om toch jouw droombaan te vinden. Dus onderhoudsmonteur worden bij Techsharks? Neem dan gerust contact met ons op en kom erachter welke kansen er voor jou liggen.

Onderhoudsmonteur vacatures