Operator C vacatures

Wil je graag aan de slag als operator C? Dan ben je in de juiste oceaan gedoken. Techsharks heeft namelijk een ruim aanbod van operator C vacatures in de procesindustrie. Met onze jarenlange ervaring hebben wij operator C vacatures beschikbaar bij gerenommeerde en innovatieve opdrachtgevers in diverse branches. Je kunt via Techsharks aan de slag bij opdrachtgevers in onder andere de food, chemie, farma of productie. De kennis en ervaring die je bij deze opdrachtgevers als operator C meepakt, neemt niemand je meer af. Dus ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Solliciteer dan op een van onze operator C vacatures.
Zoek in {{ItemsCount}} vacatures reset
JOB ALERT

schrijf je in voor de job alert en ontvang als eerste de nieuwe vacatures in je mailbox.

{{ItemsCount}} vacatures
Geen vacature of opdracht gevonden?

Operator C vacatures bij Techsharks

Als je komt werken als Operator C bij Techsharks dan vinden we het belangrijk dat jij er als shark toe doet, dat je jezelf zal blijven ontwikkelen en dat je wordt uitgedaagd. We willen graag de beste werkgever voor jou zijn. Zodra je een van de operator C vacatures van Techsharks gaat vervullen, verwelkomen wij je in de haaienfamilie. Als shark zal jij je onderscheiden doordat je highly adaptive, extremely effective en always hungry for more bent. Dat maakt jou als shark uniek, aquariumvissen zijn er tenslotte al genoeg. Wij wachten niet op de golven, wij maken ze zelf. Wij begeven ons in een oceaan vol kansen, want op een gewone visvijver ben jij zo uitgekeken. Is dit op jouw lijf geschreven? Bekijk dan snel ons brede aanbod van operator C vacatures door het gehele land. Wij hebben operator C vacatures beschikbaar in de regio’s Amsterdam, Arnhem, Breda, Eindhoven, Tilburg, Rotterdam en Zuid-Limburg. Wij zullen van jou de shark maken die jij graag wilt worden.


Wat is een operator C?

Als operator C ben je verantwoordelijk voor het goed verlopen van de productie in de fabriek. Je controleert (geautomatiseerde) productieprocessen en zorgt ervoor dat iedereen volgens de protocollen werkt. Bij storingen of problemen grijp je direct in en ga je op zoek naar oplossingen.

Als operator C zal je daarnaast ook leiding geven aan een team van operators (operators A en B). Het is daarom niet alleen belangrijk dat je technisch goed onderlegd bent, maar ook dat je goed kunt communiceren en samenwerken. Daarnaast is het belangrijk dat je als operator C altijd op zoek ben naar optimalisaties. Als jij denkt dat het productieproces efficiënter kan verlopen dan maak je hier gelijk werk van. En als een afwijking zich voordoet in het productieproces dan ben jij als operator C in staat om proactief te handelen en direct in te grijpen. Passen deze eigenschappen goed bij jou? Bekijk dan eens onze operator vacatures.


Wat doet een operator C?

Een operator C bewaakt het economische en veilige verloop van het gehele productieproces. Daarnaast coördineert en plant de operator C de onderhoudswerkzaamheden in en onderhoudt wekelijks contact met de andere afdelingen binnen het bedrijf.
De werkzaamheden die je zal gaan uitvoeren als operator C zijn natuurlijk verschillend per bedrijf en industrie, maar over het algemeen kun je denken aan de volgende werkzaamheden:

  • Je bent verantwoordelijk voor de productieplanning en het uitvoeren van bepaalde controles;
  • Je draagt verantwoordelijkheid voor het soepel verlopen van het proces en je coördineert en stuurt bij waar nodig;
  • Je draait mee in verbetertrajecten en hanteert hierin een ondernemende houding;
  • Je doet als operator C aanbevelingen om toekomstige producties te verbeteren (procesverbetering en productontwikkeling);
  • Je voert inspecties uit in samenwerking met de technische dienst;
  • Je verricht kwaliteitsmetingen.

Zo heb je een idee wat jouw werkzaamheden zullen zijn als je gaat werken als Operator C. Het werk dat je uit gaat voeren zal waarschijnlijk in ploegendienst zijn, zoals het werken in een 2-, 3-, 4- of 5-ploegendienst. Hierbij werk je op variabele dagen en tijden, maar volgens een vast patroon (ploegenrooster).

Als operator C kun je aan de slag in fabrieken in de proces- en maakindustrie. Je kunt het zo gek niet verzinnen of het wordt in een fabriek geproduceerd. Dus de keuze is groot. Zo kun je als operator C via Techsharks aan de slag in onder andere de voedingsmiddelenindustrie of chemische industrie. Bij de meeste van onze operator C vacatures staat aangegeven in welke industrie je werkzaam zal gaan zijn.


Operator C salaris

Wat verdient een operator C?


Ben je nieuwsgierig geworden naar het salaris van een operator C als je gaat werken als operator C? Het salaris van een operator ligt tussen de €2.520 en €3.710 bruto per maand (exclusief toeslagen). Het maandelijkse salaris dat je zal gaan verdienen wordt beïnvloed door de ervaring die je hebt als operator C en de branche waarin je werkzaam zal zijn. Binnen Techsharks hebben we opleiden hoog in het vaandel staan, dus je kunt jezelf ook nog verder ontwikkelen als operator C. Als je groeit en jezelf ontwikkelt dan horen hier natuurlijk ook stappen in het salaris bij. Nu je weet wat een operator C ongeveer zou moeten verdienen, is dit een criteria waarop je kunt gaan letten wanneer je operator vacatures gaat beoordelen en bekijken.


Operator C worden

Hebben we jouw interesse gewekt in onze operator C vacatures en wil je graag operator worden? Super! We ontvangen jou graag in onze oceaan. Maar welke opleiding moet je gevolgd hebben om operator C te worden? Een aantal van de opleidingen zijn:

  • Procesoperator C opleiding
  • VAPRO C opleiding
  • MBO Procestechnologie
  • MBO Chemische Technologie

Opleidingen voor operator C volg je via school en je doet de praktijk op bij een (erkend) leerbedrijf. Met je handen werken zal je altijd doen. Want ook tijdens school volg je praktijkgerichte lessen en loop je stages. Beschik je nog niet over VAPRO C diploma, maar bijvoorbeeld wel over een VAPRO B diploma en wil je graag een VAPRO C opleiding volgen? Dan ben je bij Techsharks ook zeker aan het juiste adres. We helpen je graag verder.

Wij hebben ook operator C vacatures te vinden waar jij de VAPRO C opleiding kan volgen en tegelijk kan werken bij het bedrijf. Vaak volg je dan een van de bovenstaande opleidingen en werk je ondertussen bij het bedrijf. Dit is dus wel extra druk, maar zo leer je ook super snel! Bekijk van tevoren goed wat het beste bij jou past, iedereen leert anders. Bij Techsharks helpen we je graag bij het vinden van deze juiste omgeving om operator te worden. Bovendien investeert Techsharks graag in jouw opleidingen, cursussen en trainingen, zodat we van jou de beste versie van jezelf kunnen maken.operator C vacatures