Storingsmonteur vacatures

Ben jij dé storingsmonteur met een killer-instelling die in elke opdracht zijn tanden wil zetten? En ben jij altijd hongerig naar meer? Dan bezit jij het shark-DNA en ben je bij ons aan het juiste adres voor een gave storingsmonteur job! Met bijna twintig jaar ervaring in de proces- en maakindustrie hebben wij een ruim aanbod van storingsmonteur vacatures. In onze oceaan kun jij jouw kansen grijpen als allround, mechanisch of elektrotechnisch storingsmonteur. Wij bieden storingsmonteur vacatures aan in diverse branches, zoals food, farma, chemie en productie. Techsharks daagt jou uit om nieuwe ‘oceanen’ te ontdekken, zodat jij blijft groeien als storingsmonteur in de technische arbeidsmarkt. Past dit bij jou? Kom dan werken als storingsmonteur bij Techsharks. Wij helpen je bij het vinden van de juiste storingsmonteur baan bij opdrachtgevers waar jij je thuis zal voelen. Why stay a fish, if you can be a shark?
Zoek in {{ItemsCount}} vacatures reset
JOB ALERT

schrijf je in voor de job alert en ontvang als eerste de nieuwe vacatures in je mailbox.

{{ItemsCount}} vacatures
Geen vacature of opdracht gevonden?

WERKEN ALS STORINGSMONTEUR BIJ TECHSHARKS

Techsharks heeft de ambitie om de beste werkgever in de techniek te zijn. Wij doen er dan ook alles aan om voor jou een storingsmonteur vacature te vinden die goed bij jou past. Samen gaan we op zoek naar een opdrachtgever die bij je past. Wij vinden het daarbij belangrijk dat je terechtkomt in een omgeving en team waar je het meeste uit jezelf kunt halen en waar je jezelf kan zijn. Onze sharks zijn zeldzaam en verdienen het beste van het beste. Hierbij leggen wij de focus op jouw persoonlijke groei en wensen als storingsmonteur. Wij hebben een ruim aanbod van storingsmonteur vacatures door heel Nederland. Dus of jij nou op zoek bent naar een storingsmonteur vacature in Amsterdam, Arnhem, Breda, Eindhoven, Tilburg, Rotterdam of Zuid-Limburg, wij maken jou de koning van de oceaan!


Wat is een storingsmonteur?

Een storingsmonteur is iemand die zich specialiseert en bezighoudt met het verhelpen van storingen in het machinepark. Dit betreft meestal installaties/machines die cruciaal zijn voor het proces en dus niet mogen uitvallen. Daarnaast verricht een storingsmonteur ook preventieve en correctieve onderhoudswerkzaamheden.

Een storingsmonteur kan een bepaald specialisme hebben, zoals elektrotechnisch of mechanisch. Daarnaast hebben we ook vacatures voor allround storingsmonteur. Het is van belang dat een storingsmonteur op een snelle en effectieve manier de storingen kan verhelpen, omdat er anders sprake kan zijn van economische schade of omdat er sprake is van ongemak. Een storingsmonteur weet eigenlijk nooit wat zijn volgende klus zal worden, dat maakt het werk spannend en allesbehalve eentonig. Past deze beschrijving bij jou? Bekijk dan snel onze storingsmonteur vacatures!


Wat doet een storingsmonteur?

De storingsmonteur houdt zich dus veel bezig met controleren, onderhouden en repareren. Voor de storingsmonteur is het snel ter plekke zijn belangrijk. Daarnaast is het van belang dat de storing wordt gelokaliseerd, zodat deze snel verholpen kan worden en stilstanden worden geminimaliseerd. Daarbij moet de storingsmonteur begrijpen wat er mis is gegaan om het te kunnen rapporteren. Je kunt hierbij denken aan werkzaamheden zoals:

  • Oplossen van storingen en het uitvoeren van reparaties (elektrisch, mechanisch en besturingstechnisch);
  • Het zelfstandig uitvoeren van correctief en preventief onderhoud;
  • Zorgen voor een goede overdracht van de installatie naar productie;
  • Registreren van uitgevoerde werkzaamheden en bijdragen aan storingsanalyses;
  • Deelnemen aan werkoverleg en verbeterteams, waarin je verbetervoorstellen voor onderhoud en uitvoering doet;
  • Met je team ben je verantwoordelijkheid voor veiligheid, kwaliteit en efficiency.

Als storingsmonteur kun je ingepland worden om bij stilstanden bij te dragen aan het uitvoeren van het preventief onderhoudsprogramma van de installaties. Daarnaast kan er van je verwacht worden dat je assistentie biedt bij het installeren van nieuwe machines en bij het optimaliseren van bestaande machines. Tot slot kan het begeleiden van externen tot je taken behoren. Zowel het specialisme en niveau van de storingsmonteur zal invloed hebben op de werkzaamheden die je zal gaan uitvoeren. Je werkt in de meeste gevallen in ploegendienst, zoals 2-, 3-, 4- en 5-ploegendienst. Hierbij werk je op variabele tijden en dagen, maar volgens een vast patroon (ploegenrooster).


Storingsmonteur salaris


Wat verdient een storingsmonteur?


Als je in onze oceaan duikt en gaat werken als storingsmonteur ben je natuurlijk nieuwsgierig naar het salaris van een storingsmonteur. Het salaris van een storingsmonteur ligt tussen de €2.160 en €3.710 bruto per maand. Dit salaris wordt logischerwijs beïnvloed door het opleidingsniveau en de ervaring van de storingsmonteur. Ook kan de uiteindelijke opdrachtgever een rol spelen wat betreft de hoogte van het salaris. Nu je weet wat een storingsmonteur ongeveer zou moeten verdienen, is dit een criteria waarop je kunt gaan letten wanneer je storingsmonteur vacatures gaat beoordelen en bekijken. De meeste storingsmonteur vacatures op onze website geven een salarisindicatie weer, zodat je weet waar je aan toe bent. Bovendien bieden de meeste van onze storingsmonteur jobs cursussen en/of doorgroeimogelijkheden aan, waardoor je vaak kans hebt om mooie (financiële) stappen te zetten.


storingsmonteur worden

Ben je na het leven van al deze informatie inmiddels geïnteresseerd geraakt in de storingsmonteur vacatures en wil je graag storingsmonteur worden bij Techsharks? Daar zijn wij blij mee, want wij staan te springen om jou bij een van onze opdrachtgever te laten werken als storingsmonteur! Daarvoor moet je uiteraard wel eerst de juiste opleiding hebben gevolgd. Bij de storingsmonteur vacatures van Techsharks wordt meestal een mbo-opleiding niveau 4, in de richting mechatronica, werktuigbouwkunde, elektrotechniek of vergelijkbaar vereist.

Duik je onze oceaan dan houdt het opleiden niet op. Dit hebben we namelijk hoog in het vaandel staan. We investeren graag in jouw opleidingen, cursussen en trainingen, zodat we van jou de shark kunnen maken die jij graag wil worden! Klinkt dit interessant? Solliciteer dan snel op een van onze storingsmonteur vacatures! Bij Techsharks helpen we je graag bij het vinden van de juiste omgeving om storingsmonteur te worden.

storingsmonteur vacatures