Bel mij terug Liever persoonlijk en direct contact? Vul hier je telefoonnummer in, en wij bellen je zo snel mogelijk! 
Terugbelverzoek
Vul je gegevens in en wij nemen spoedig contact op.
 
Wij zijn Techsharks

DE BESTE VAKSPECIALISTEN IN DE PROCES- EN MAAKINDUSTRIE

Je baan moet je beleven. Dus wie werkt bij Techsharks wordt uitgedaagd. Zo blijf je groeien als persoon en als vakspecialist. Klaar voor de toekomst en verzekerd van een goede baan. Jij wilt toch ook een baan om over op te scheppen? Dat is de uitdaging die we bieden. Kom werken bij een team om trots op te zijn. Kijk hier voor ons handboek.

Het Techsharks handboek Download hier ons handboek

The right (wo)man for the job

Techsharks is geen alledaagse naam. We zijn dan ook geen alledaagse arbeidsspecialist. Voor geweldige opdrachtgevers zoekt Techsharks continu de meest gekwalificeerde mensen.

Om er zeker van te zijn dat we de beste mensen voor de juiste baan vinden, zijn we uiterst selectief. Want in de ogen van Techsharks is werk meer dan werk alleen. Daar wil je in uitblinken. En dat kan alleen als je je als een vis in het water voelt.


Vinden en verbinden

Waarom ons dat lukt? Met ruim 15 jaar ervaring in de wereld van arbeid en techniek kennen we deze branche als geen ander. We weten wat bedrijven willen én wat onze technici beweegt.

Aansprekende opdrachtgevers

Daarom kunnen we samenwerken met grote A-merken als Heineken, Mars, Bosch en DAF. En nog veel meer innovatieve topbedrijven die constant op zoek zijn naar top mbo’ers en hbo’ers.

Bekijk actuele vacatures | Schrijf je in 

proces
industrie

De procesindustrie bestaat uit bedrijven die grondstoffen, producten en halffabricaten maken. De gebruikte grondstoffen zijn in het eindproduct niet meer te herkennen. 

Denk aan karton, kunststof, voedsel, medische toepassingen en talloze andere producten die we in het dagelijks leven tegenkomen en op wereldwijde schaal gebruikt worden. 

Optimalisatie en automatisering zijn de belangrijkste speerpunten in de industrie. Met als doel om productieprocessen te verbeteren en kwalitatieve producten af te leveren. 

maak
industrie

De maakindustrie en innovatie zijn nauw met elkaar verbonden. Zo goedkoop mogelijk produceren heeft zijn beste tijd gehad, de focus ligt nu op slim produceren. 

Daarom investeren bedrijven steeds meer in innovatie en in mensen. Vakspecialisten die met de nieuwste methoden en technieken uit de voeten kunnen. 

Met onze vooruitstrevende visie en expertise kent Techsharks de ontwikkelingen in de maakindustrie als geen ander. We weten wat bedrijven in metaalbewerking en machinebouw zoeken in nieuw talent. 

De top in mbo en hbo techniek

Techniek wordt steeds belangrijker in de wereld. Elke dag zijn er boeiende ontwikkelingen die ons leven innovatiever en mooier maken. Techsharks wil daaraan een kwalitatieve bijdrage leveren. Door belangrijke spelers in de proces- en maakindustrie van de beste technische professionals te voorzien.

Blijven groeien

Deze professionals willen we scholen, ontwikkelen, betrekken en begeleiden. We kijken naar je doelen en bepalen samen hoe we die kunnen bereiken. Als organisatie zijn we uitgegroeid tot een toonaangevende werkgever voor wie het belang van de medewerker leidend is. Behalve naar professionele ambities kijken we naar wat jij belangrijk vindt in je leven. Daarom stemmen we de arbeidsvoorwaarden af op jouw wensen.

Techsharks is actief in Zuid- en Midden Nederland. Vanuit het local-for-local-principe werken we vanuit Maastricht, Weert, Eindhoven, Tilburg, Breda en Rotterdam. We zijn al meer dan vijftien jaar lid van de Nederlandse Metaalunie.


Innovatieve opdrachtgevers met uitdagende Opdrachten

Team HBO - White Collar
Team MBO – Blue Collar
Team Projecten