Over Techsharks

OVER ONS

WE ARE SHARKS

In een ‘oceaan’ van technische vakspecialisten zijn wij de sterkste. Wij zijn sharks. Krachtig, onbevreesd en hongerig naar meer. Killer Tech Pros die zich snel aanpassen aan verandering. Kansen ruiken we van kilometers afstand en die grijpen we aan met onze vlijmscherpe tanden. Golven volgen we niet, die máken we bij Techsharks.

ONZE RICHTING

HIGHLY ADAPTIVE, EXTREMELY EFFECTIVE AND ALWAYS HUNGRY FOR MORE

De beste werkgever voor technici word je niet zomaar. Het vraagt om focus, daadkracht en doorzettingsvermogen. Onze sharks zwemmen in een ‘oceaan’ waar uitdagen, ontwikkelen en ertoe doen centraal staan.

Onze stroming? Een toekomst waar sharks de maak- en procesindustrie voor een groot deel domineren. Zij hebben van nature de drive om te blijven groeien. Wij realiseren deze groei met onze futureproof opdrachten en stevige arbeidsvoorwaarden (bijvoorbeeld een auto van de zaak).

techsharks

ATTACK WITH FOCUS

DE BESTE VAKSPECIALISTEN IN DE PROCES- EN MAAKINDUSTRIE

Slim produceren, daar ligt de focus bij de maakindustrie. Vakspecialisten die de nieuwste methoden en technieken perfect uitvoeren met een glasheldere visie. Techsharks weet wat bedrijven zoeken in metaalbewerking en machinebouw. Blijven ontwikkelen, daar gaan onze sharks voor.

Procesindustrie

Een pool vol Killer Tech Pros

Productieprocessen optimaliseren en kwalitatieve producten afleveren. De procesindustrie bestaat uit bedrijven die grondstoffen, producten en halffabricaten maken. Van grondstof tot eindproduct. Bijvoorbeeld karton, kunststof, voedsel en talloze andere producten uit het dagelijks leven.

Techsharks locaties

Welkom in de mooie wereld van Techsharks.

CREATE YOUR OWN WAVE

Wachten tot een kans voorbij komt drijven? Zeker niet. Creëer je eigen golf en jaag je carrière achterna als een roofdier. Recht op het doel af en zonder koudwatervrees. Dus heb je vragen? Blijf daar niet te lang mee rondlopen, stel ze gewoon.
Jeroen Tijink Chief Executive Officer jtijink@techsharks.nl
+31 6 29 59 51 63
Stel een vraag
Vul hieronder je gegevens in.
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Er is iets verkeerd gegaan tijdens versturen. Probeer het nogmaals of neem contact met ons op.