IN ONZE OCEAAN IS

JOUW SUCCES ONS SUCCES

Bij Techsharks hebben we uitdagende opdrachten voor jou in de proces- en maakindustrie. Door onze ruim twintig jaar ervaring hebben we uitdagende opdrachten in diverse sectoren, zoals de machinebouw, voedingsmiddelenindustrie, chemie, productie en farmaceutische industrie.

Als shark krijg je in onze oceaan persoonlijke aandacht en begeleiding van onze ervaren professionals. Wij bieden jou training en ontwikkelingsmogelijkheden om jouw vaardigheden te verbeteren en ervoor te zorgen dat jij de shark wordt die je graag wilt zijn. Wij streven ernaar om onze opdrachtgevers te voorzien van de beste technische professionals en oplossingen. Jouw succes is ons succes en daarom staan we altijd voor je klaar om je te ondersteunen en te begeleiden met jouw technische carrière.

onze

missie

Techsharks stelt haar beste technische vakspecialisten beschikbaar, zodat bedrijven in de proces- en maakindustrie hun groeiambities waar kunnen maken.

onze

Visie

Dit doen we door hét technische talent uit de markt te halen, door te ontwikkelen en flexibel beschikbaar te stellen onze business partners.