Werken bij Techsharks

De werkgever in de maakindustrie

In een ‘oceaan’ van technische vakspecialisten zijn wij de sterkste. Kies je voor ons dan kies je voor dé toonaangevende werkgever in de maakindustrie. Juist ja, wij zijn werkgever, wij zorgen voor jou zodat jij dat kan doen waar je goed in bent en je nergens anders druk om hoeft te maken. Techsharks biedt jou zekerheid en uitstekende arbeidsvoorwaarden met de mogelijkheid je (nog meer) te ontwikkelen.

Over Techsharks Maakindustrie

Wat bieden wij jou?

1. Persoonlijke aandacht en gave opdrachten

Als shark werk je voor grote opdrachtgevers. Wij werken o.a. samen met Atlas Copco, SIF, Ploeger, Fokker, GEA, Marel, Heesen Yachts en Vanderlande. De opdrachten zijn innovatief en uitdagend én met behoud van een vast dienstverband. Daarnaast heb je zo vaak je wil persoonlijk contact met jouw account specialist. Jij bent en blijft de regisseur van jouw carrière.

2. Opleiden en Ontwikkelen

Bij Techsharks zien we ontwikkelen als hét middel om relevant te blijven. Ontwikkelen is verweven in onze ‘way of life’. We zijn ervan overtuigd dat jij gelukkiger wordt als je jezelf kunt blijven ontwikkelen. Dit is een van de redenen waarom wij de Shark Academy hebben opgericht. Daarnaast werk je veel samen met onze engineers om een product optimaal te laten presteren.

3. ZEKERHEID MET EEN GOEDE BELONING

Kom je bij ons werken? Dan bieden wij je een jaarcontract met een goed salaris. Daarnaast kan je kiezen voor een leaseauto en ontvang je budget voor opleidingen en trainingen. Een goed pensioen behoort ook tot de zekerheden en natuurlijk de leuke extra's zoals bedrijfsfitness en bedrijfsuitjes.

Bekijk onze vacatures!

MACHINEBOUWER

In samenspraak met engineering bouw jij machines op basis van technische tekeningen. Van het opbouwen en testen tot het plegen van onderhoud en waar nodig optimaliseren.

Je gebruikt hiervoor de nieuwste methoden en technieken met een glasheldere visie.

Machinebouw Jobs
LASSER / SAMENSTELLER

Vind je het tof om door middel van warmte of druk onderdelen aan elkaar te verbinden? Word dan Lasser / Samensteller! 

Vaak zie je dat een lasser meerdere technieken beheerst. Voor diverse specialisaties heeft Techsharks lasser vacatures beschikbaar in diverse regio's.

Lasser / Samensteller jobs
FIELD SERVICE ENGINEER

Plaatsen, onderhouden en waar nodig optimaliseren. Dat zijn de focuspunten als Field Service Engineer.

Hoe? Door continu te werken met de meest innovatieve technieken en diverse projecten aan te gaan bij onze gewaardeerde opdrachtgevers.

Field service Engineer Jobs
FABRICAGE BIJ TECHSHARKS

Werken in Fabricage vraagt om een bepaald specialisme. Gekwalificeerde sharks in plaatwerken, draaien, frezen en lassen komen te werken voor toonaangevende bedrijven.

De kwaliteitseisen die worden gesteld op het gebied van maatvoering en afwerking zijn hoog.

Fabricage Jobs
Assemblagemedewerker

Een assemblagemedewerker monteert en assembleert onderdelen binnen de industrie waarin hij werkt. Bij Techsharks is dit de machinebouw. Je assembleert de onderdelen van een machine.

Dit betekent dat je van verschillende onderdelen één eindproduct maakt, dus tot één complete machine.

Assemblagemedewerker jobs
Servicemonteur

Het bouwen, inbedrijfstellen, onderhouden en repareren van machines zijn verantwoordelijkheden van een Servicemonteur.

Servicemonteurs kunnen werkzaam zijn op de werkplaats, maar zullen ook regelmatig op locatie bij klanten werken in verschillende industrieën.

Servicemonteur jobs
CNC-draaier

Een cnc-draaier is een specialist die zelfstandig producten of productonderdelen van metalen maakt. De specialist doet dit met behulp van een computergestuurde freesmachine of een draaibank.

Zoals je kunt lezen ligt de nadruk binnen de functie op draaien. Dit kan zowel conventioneel als cnc zijn. Je werkt conform tekeningen

CNC-draaier jobs
Constructiebankwerker

Een constructiebankwerker is een vakspecialist in het maken, bewerken, lassen en monteren van onderdelen voor constructies. Dit doe je voornamelijk met metaal, maar dit kunnen ook andere materialen als kunststof of aluminium zijn.

Een constructiebankwerker voelt zich als een shark in het water in de metaalsector.

Constructiebankwerker jobs
Montagemedewerker

Een montagemedewerker is een werknemer die van verschillende onderdelen één product maakt binnen een industrie. Hiervoor gebruikt een montagemedewerker verschillende materialen en gereedschappen. 

Eén ding kunnen we je verzekeren: als je een montagemedewerker vacature gaat vervullen, dan zul je gaan werken met machines. Zowel grote als kleine machines. 

Montagemedewerker jobs

Solliciteren bij Techsharks

Hoe werkt dat?
  • Sollicitatie We nodigen je graag uit om te solliciteren.
  • Kennismakingsgesprek Binnen 2 werkdagen hoor jij of er een kennismakingsgesprek plaatsvindt.
  • Persoonlijkheidstest Thalento. Je ontvangt van ons een link voor een test die je thuis op je gemak mag maken.
  • Vervolggesprek Wij willen graag nog één keer met je praten over jouw wensen & ambities (en je test komt ook aan bod).
  • Arbeidsvoorwaardelijk voorstel Jij én wij zijn enthousiast? Je ontvangt een arbeidsvoorwaardelijk voorstel.
  • Vanaf nu ben je een Shark! Welkom in onze oceaan!

openstaande opdrachten

ONZE OPDRACHTGEVERS

Blogartikelen

Verhalen uit de maakindustrie

CREATE YOUR WAVE

Volg je instinct en creëer je eigen golf binnen de technische arbeidsmarkt. Domineer met jouw expertise als bv machinebouwer bij een van onze projecten. Heb je vragen over een specifieke opdracht die je achterna jaagt? Wacht niet met vragen, stel ze direct. Zonder koudwatervrees en recht op je doel af.
Tjeu Hamers Directeur Maakindustrie thamers@techsharks.nl
+31 6 10 08 53 86
Stel een vraag
Vul hieronder je gegevens in.
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Er is iets verkeerd gegaan tijdens versturen. Probeer het nogmaals of neem contact met ons op.