Maakindustrie

Heb jij extra capaciteit of ondersteuning nodig op het gebied van fabricage, verspaning, machinebouw of fieldservice? Zoek je een kennispartner of netwerkregisseur die op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen in de maakindustrie? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

TECHSHARKS VOOR JOU

Wat hebben wij te bieden om aan jullie capaciteitsbehoefte te voldoen en groeiambities waar te kunnen maken?

ADVIES

ADVIES

Met meer dan twintig jaar ervaring binnen onze branche hebben wij niet alleen expertise opgebouwd rondom het beschikbaar stellen van technisch personeel. Wij kunnen jullie ook van advies voorzien op het gebied van opleiden & ontwikkelen, talentbegeleiding, employer branding en (recruitment) marketing automation.

KENNISEVENTS

KENNISEVENTS

We nemen graag de rol in van netwerkregisseur en verbinder. We werken met uiteenlopende opdrachtgevers die actief zijn in de fabricage, verspaning, machinebouw o.a. in de jachtenbouw, landbouw, voedselverwerkingsindustrie, verpakkingsmachines en hightech. Tijdens onze kennisevents verbinden we jullie met elkaar, zorgen we voor inspirerende sprekers en pakken we branchegerelateerde thema’s samen op. Ook onderdeel uitmaken van onze community? Neem dan contact op met Tjeu Hamers en sluit aan bij het volgende event.

TECHNISCHE SPECIALISTEN

TECHNISCHE SPECIALISTEN

Wij stellen de beste vakspecialisten flexibel beschikbaar in de volgende functies; lassers / samenstellers, verspaners, machinebouwers en field service engineers. Onze vakspecialisten zijn direct inzetbaar en nemen veel kennis en ervaring mee doordat ze bij verschillende opdrachtgevers vergelijkbare opdrachten hebben uitgevoerd. Door de inzet van onze vakspecialisten kan de continuïteit gewaarborgd worden en kan er eventueel ruimte vrijgemaakt worden ten behoeve van andere projecten om de organisatie naar een hoger niveau te tillen.

ONZE NIEUWSTE BLOGS

Bekijk hier onze blogartikelen en kom alles te weten over de laatste ontwikkelingen en trends binnen de maakindustrie.

Maandelijks op de hoogte blijven van het laatste tech-nieuws, ontwikkelingen en interviews uit de branche? Meld je hier dan aan voor onze nieuwsbrief!

Ga naar alle blogs
Waardering vanuit het kabinet over het belang van de maakindustrie
Branche-informatie & trends
De ontwikkelingen in de maakindustrie
Branche-informatie & trends
Een kijkje in de keuken bij GEA Food Solutions
Businesspartners
tjeu

Tjeu Hamers

Directeur Maakindustrie

Mijn energie haal ik uit het ondersteunen van bedrijven die actief zijn in de maakindustrie bij hun capaciteitsvraagstukken en het behalen van hun groeiambities. Niet alleen door het flexibel beschikbaar stellen van onze technische talenten maar ook als kennisdeler, sparringpartner en door het samenbrengen van onze partners uit mijn netwerk als netwerkregisseur. Graag een keer samen sparren? Bel of mail me!