Eindhoven

Wil jij graag aan de slag in de maak- of procesindustrie in Noord-Brabant? Kom dan Techsharks Eindhoven versterken. Door onze ruim twintig jaar ervaring hebben we een mooi aanbod van technische vacatures opgebouwd. Zo kun je in de maakindustrie o.a. aan de slag als machinebouwerlasser/samensteller of field service engineer. In de procesindustrie hebben we mooie functies als operator of monteur op veel diverse niveaus.

1 / 6

Stap in de wereld van Techsharks Eindhoven en word de shark die je altijd al hebt willen zijn. Ongeacht of je aan het begin van je carrière staat of al ruime ervaring hebt, we hebben de juiste uitdaging voor jou. Met ons uitgebreide aanbod aan trainingen en opleidingen scherpen we je vaardigheden aan en ondersteunen we je professionele groei.

Word onderdeel van Team Eindhoven en ga aan de slag in sectoren die er echt toe doen: van hightech en food tot energie, fijnchemie, en productie. We duiken samen de diepte in om de perfecte opdracht voor jou te vinden, waar je je technische tanden in kunt zetten. Bij Techsharks Eindhoven vind je meer dan alleen ruimte voor professionele groei; we garanderen ook een aantrekkelijk pakket aan arbeidsvoorwaarden. Een leaseauto, bedrijfsfitness, onvergetelijke teamuitjes, een competitief salaris en een solide pensioenplan wachten op je.

Ben je klaar om je bij Techsharks Eindhoven aan te sluiten en je potentieel als shark volledig te benutten? Neem het voortouw en ontmoet een van onze recruiters voor een gesprek.