shark_academy

SHARK ACADEMY

Een shark heeft het vermogen zich aan te passen. Altijd. Het zijn in het leven niet de sterkste of slimste die altijd winnen. Zij die zich het beste ontwikkelen en het snelst kunnen aanpassen aan verandering zijn uiteindelijk de echte winnaars! Daarom domineren haaien nog steeds de oceanen, terwijl van dinosaurussen hooguit nog eens een stapel botjes teruggevonden wordt. In een wereld waar de 4e industriële revolutie snel aan terrein wint zijn we op zoek naar winnaars. Mensen bij wie verandering en variatie het beste naar boven brengt. Daarom hebben wij de Shark Academy opgericht!

shark_academy

WAAROM ONTWIKKELEN?

Bij Techsharks zien we ontwikkelen als hét middel om relevant te blijven. Ontwikkelen is verweven in onze ‘way of life’. We zijn ervan overtuigd dat jij gelukkiger wordt als je jezelf kunt blijven ontwikkelen. Zo blijf je highly adaptive. Ontwikkelen gaat verder dan het volgen van een opleiding of cursus. Wij verwachten van onze sharks een kritische houding, resultaatgerichtheid en dat ze iets doen met de ideeën die ze hebben.

shark_academy

REFLECTION & DEVELOPMENT

Vanaf de eerste dag in onze ‘oceaan’ leren onze sharks hoe zij kunnen uitgroeien tot een shark van formaat. Vanuit eigen onderzoek blijkt dat 85% van de sharks in gesprek is over hun ontwikkeling. We willen onze sharks de ruimte geven om te dromen over hun ontwikkeling maar er wel voor zorgen dat ze verbintenis met de organisatiedoelen hebben. We streven ernaar om steeds weer van elkaar te leren. Dat kan alleen als je jezelf openstelt voor feedback en tegelijkertijd bereid bent om jouw feedback te delen met anderen. Zo groei je door continu jezelf te ontwikkelen. Reflection & Development dus. 


ONZE OPLEIDINGSPARTNERS

EDUBOOKERS

Onze opleidingspartner Edubookers beschikt over een zeer ruim aanbod van trainingen (>70.000 leerproducten) en werkt samen met de beste opleiders in Nederland. Met Edubookers kan je je hard-skills ontwikkelen. Denk aan ROVC trainingen, een verdiepende lascursus, een AutoCAD cursus of een training elektrisch schakelen. Ben je een shark dan heb je toegang tot de Shark Academy en kan je dus kiezen uit een ruim assortiment dat aansluit op jouw persoonlijke ontwikkeling.GOODHABITZ

Uit onderzoek van McKinsey (2018) blijkt dat er in 2030 andere vaardigheden van het personeel gevraagd worden dan nu. Het belangrijkste advies uit dat onderzoek: zorg voor een mentaliteitsverschuiving en breng een ‘leven-lang-leren-cultuur’ op gang door werknemers te faciliteren in persoonlijke ontwikkeling. Dus dat doen wij bij Techsharks. We bieden je niet alleen ontwikkeling binnen je vakgebied aan maar ook als persoon. Want zo blijf je het beste uit jezelf halen. Trainingen van GoodHabitz zijn gericht op de ontwikkeling van je soft-skills zoals bijvoorbeeld ‘hoe kan ik effectiever communiceren’ of ‘grip krijgen op je tijdmanagement’. Als shark heb je gratis toegang tot alle trainingen.

Sharkquotes

"Bij het voetballen wezen kijken en zag daar de reclame van Goodhabitz. Verrek dat heeft Techsharks ook. Helemaal vergeten. Toch eens kijken of er wat interessants bij zit. Ik ben nu de training 'doelgericht werken' aan het doen. Erg leuk, duidelijke uitleg en leerzaam. Weet jij bijvoorbeeld hoeveel procent van de werkuren van je dag totale tijdsverspilling zijn? Binnenkort ook de trainingen 'ieder project een succes' en 'het beoordelingsgesprek' doen. Altijd al willen weten hoe ik meer uit dat gesprek kan halen."

Bron: Tom Methorst (monteur Techsharks Projecten)


"Techsharks is een super leuk bedrijf om voor te werken, uitdagend en leuke opdrachten, mogelijkheden om door te kunnen studeren, zodat je er zelf beter van wordt. En je hebt het idee dat je er toe doet.”

Bron: allround monteur bij Techsharks

ALWAYS HUNGRY FOR MORE

Wachten tot een kans voorbij komt drijven? Zeker niet. Creëer je eigen golf en jaag je carrière achterna als een roofdier. Recht op het doel af en zonder koudwatervrees. Dus heb je vragen? Blijf daar niet te lang mee rondlopen, stel ze gewoon. 
Erik van den Hoff People & Promise Manager evandenhoff@techsharks.nl
+31 6 46 60 26 32
Stel een vraag
Vul hieronder je gegevens in.
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Er is iets verkeerd gegaan tijdens versturen. Probeer het nogmaals of neem contact met ons op.