WHY STAY A FISH, IF YOU CAN BE A SHARK?

SHARK ACADEMY

Een shark heeft het vermogen zich aan te passen. Altijd. Het zijn in het leven niet de sterkste of slimste die altijd winnen. Zij die zich het beste ontwikkelen en het snelst kunnen aanpassen aan verandering zijn uiteindelijk de echte winnaars. Daarom domineren haaien nog steeds de oceanen, terwijl van dinosauriërs hooguit nog eens een stapel botjes teruggevonden wordt. In een wereld waar de 4e industriële revolutie snel terrein wint, zijn we op zoek naar winnaars. Mensen bij wie verandering en variatie het beste naar boven brengt. Daarom investeren wij bij Techsharks vol in jouw ontwikkeling. 

Zo faciliteren wij een zeer ruime selectie aan opleidingen en (online) cursussen via onze partners GoodHabitz en Edubookers. Welke het beste bij jou passen, dat bepaal je voor het grootste gedeelte zelf.

GOODHABITZ

EDUBOOKERS

Onze opleidingspartner

GOODHABITZ

We bieden je niet alleen ontwikkeling binnen je vakgebied aan maar ook als persoon. Want zo blijf je het beste uit jezelf halen. Trainingen van GoodHabitz zijn gericht op de ontwikkeling van je soft-skills zoals bijvoorbeeld ‘hoe kan ik effectiever communiceren’ of ‘grip krijgen op je tijdmanagement’. Als shark heb je gratis toegang tot alle trainingen.

TALENTMANAGERS

Onze talentmanagers zijn er speciaal voor jou, onze growth driven tech pro. We begrijpen dat jouw technische en persoonlijke ontwikkeling essentieel zijn voor jouw succes. Daarom hebben we toegewijde talentmanagers die zich fulltime inzetten voor jouw werkgeluk en de ondersteuning in jouw persoonlijke ontwikkeling. Ze komen op voor jouw belangen en streven er elke dag naar om jouw technische dromen en ambities te verwezenlijken. 

Daarbij werken ze ook nauw samen met onze account specialisten om ervoor te zorgen dat jouw opdrachten uitdagend zijn en aansluiten bij jouw persoonlijke wensen!

Bovendien kunnen ze je adviseren over technische opleidingen, trainingen en cursussen die je kunnen ondersteunen bij jouw groei. Ze staan altijd klaar om met je te sparren en je te begeleiden op jouw pad naar succes.

Bij Techsharks zijn we er voor jou. Onze talentmanagers zorgen voor een warme oceaan waarin jouw talent kan groeien en je altijd aan de meest uitdagende opdrachten werkt die aansluiten bij jouw persoonlijke ambities. Ontdek de mogelijkheden en laat ons je helpen bij het bereiken van jouw doelen.