Werken bij Techsharks

De werkgever in de procesindustrie

In een ‘oceaan’ van technische vakspecialisten zijn wij de sterkste. Kies je voor ons dan kies je voor dé toonaangevende werkgever in de procesindustrie. Een kansrijke sector met enorm veel mogelijkheden. De arbeidsvoorwaarden die we bieden zijn goed en worden nog beter wanneer jij jezelf door ontwikkelt. En daar helpen we je bij. Techsharks heeft een groot netwerk van opdrachtgevers binnen de branches Food, Chemie, Farma en Productie, die voorop lopen op het gebied van innovatie. De kennis en ervaring die je bij deze opdrachtgevers meepakt, neemt niemand je meer af.
 
1. Persoonlijke aandacht en gave opdrachten
Als shark werk je voor grote opdrachtgevers. Wij werken o.a. samen met Attero, Döhler, FrieslandCampina, Perfetti van Melle, Bosch en MARS. De opdrachten zijn divers en uitdagend én met behoud van een vast dienstverband. Daarnaast heb je zo vaak als je wil persoonlijk contact met jouw account specialist. Jij bent en blijft de regisseur van jouw carrière. 
2. Opleiden en Ontwikkelen

Bij Techsharks zien we ontwikkelen als hét middel om relevant te blijven. Ontwikkelen is verweven in onze ‘way of life’. We zijn ervan overtuigd dat jij gelukkiger wordt als je jezelf kunt blijven ontwikkelen. Dit is een van de redenen waarom wij de Shark Academy hebben opgericht.

3. Zekerheid met een goede beloning
Kom je bij ons werken? Dan bieden wij je een jaarcontract (met uitzicht op een vast contract) met een goed salaris. Daarnaast kun je kiezen voor een leaseauto en ontvang je budget voor opleidingen en trainingen. Een goed pensioen behoort ook tot de zekerheden en natuurlijk de leuke extra's zoals bedrijfsfitness en bedrijfsuitjes. 

BEKIJK ONZE VACATURES

MONTEUR BIJ TECHSHARKS

Blijf uitgedaagd en grijp kansen als Onderhoudsmonteur- en/of Storingsmonteur of als specialist, zoals Monteur E&I.

Werk met de meest innovatieve technieken, altijd klaar voor de toekomst. Als junior, medior of senior monteur moet je bij Techsharks zijn.

Monteur Jobs
OPERATOR BIJ TECHSHARKS

Bedienen en controleren van het productieproces, optimaliseren waar mogelijk. Dat zijn de focuspunten als Procesoperator. Wij zoeken het talent dat wil werken als Operator A, Operator B, Operator C, Procesoperator, Mechanisch Operator of als Technisch Operator.

Hoe? Door continu te werken met de meest innovatieve technieken en diverse projecten aan te gaan bij onze gewaardeerde opdrachtgevers maak jij dagelijks impact. 

Operator Jobs
WERKEN IN DE TECHNISCHE DIENST

Een technische dienst is de afdeling van een bedrijf die o.a. het (technisch) onderhoud van alle machines verzorgt. Een technische dienst is essentieel voor het ongestoord en feilloos lopen van de productie.

Een technische dienst bestaat uit meerdere soorten monteurs (allround-, storings- etc.).Wil jij hier ook onderdeel van worden?

TECHNISCHE DIENST JOBS
GRIJP JE DROOMBAAN!

Blijf niet in het duister zwemmen. Verken samen met ons de oceaan: er komt altijd weer een nieuwe golf met opdrachten aan.

Dan onderzoeken we gezamenlijk welke opdracht het beste bij je past.

Open sollicitatie

Solliciteren bij Techsharks

Hoe werkt dat?
  • Sollicitatie We nodigen je graag uit om te solliciteren.
  • Kennismakingsgesprek Binnen 2 werkdagen hoor jij of er een kennismakingsgesprek plaatsvindt.
  • Persoonlijkheidstest Thalento. Je ontvangt van ons een link voor een test die je thuis op je gemak mag maken.
  • Vervolggesprek Wij willen graag nog één keer met je praten over jouw wensen & ambities (en je test komt ook aan bod).
  • Arbeidsvoorwaardelijk voorstel Jij én wij zijn enthousiast? Je ontvangt een arbeidsvoorwaardelijk voorstel.
  • Vanaf nu ben je een Shark! Welkom in onze oceaan!

ONTDEK ONZE OCEAAN

Shark Quote

VINCENT MAARLEVELD

OPERATOR BIJ TECHSHARKS

"Ik heb voor Techsharks gekozen, omdat zij veel mogelijkheden bieden om jezelf te ontwikkelen. In het verleden ben ik er vaak tegenaan gelopen dat op het gebied van opleiden het principe geldt ‘wie het eerst komt, die het eerst maalt’ omdat er binnen een ploeg maar een beperkt aantal mensen tegelijk in opleiding kunnen. Bij Techsharks kan ik aangeven welke richting ik graag op wil. Vervolgens gaat Techsharks op zoek naar een geschikte opdrachtgever die past bij mijn ontwikkelpad".

Lees zijn complete verhaal hier op onze blogpagina.

Shark Quote

JIM VAN DER LINDEN

STORINGS- EN ONDERHOUDSMONTEUR BIJ TECHSHARKS

"Ondanks het feit dat ik al een tijdje bij dezelfde opdrachtgever werkzaam ben, heb ik nog steeds wekelijks contact met Techsharks. We hebben zakelijk contact, maar ook gewoon contact voor the fun. Bovendien ben ik ook regelmatig aanwezig bij kwartaalmeetings en andere evenementen die georganiseerd worden. Als ik een vrije dag heb ga ik ook wel eens langs op het kantoor om te kijken hoe het met iedereen is. Als iemand mij om advies zou vragen voor een werkgever binnen de technische branche, zou ik zonder twijfel direct Techsharks aanraden".

Lees zijn complete verhaal hier op onze blogpagina.

Blogartikelen

Verhalen uit de procesindustrie

Onze Partners

Opdrachtgevers

Onze Partners

Kennispartners

CREATE YOUR WAVE

Volg je instinct en creëer je eigen golf binnen de technische arbeidsmarkt. Domineer met jouw expertise als bv proces operator of monteur bij onze projecten. Heb je vragen over een specifieke opdracht die je achterna jaagt? Wacht niet met vragen, stel ze direct. Zonder koudwatervrees en recht op je doel af.
Christian van Vessem Commercieel Directeur Procesindustrie Cvanvessem@techsharks.nl
+31 6 52 09 34 11
Stel een vraag
Vul hieronder je gegevens in.
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Er is iets verkeerd gegaan tijdens versturen. Probeer het nogmaals of neem contact met ons op.