Partnerships

Perfetti Van Melle is wereldwijd bekend van onder andere Mentos, maar ook van andere bekende merken als Fruitella, Smint en Chupa Chups. In Breda staat hun grootste en meest geautomatiseerde fabriek, al sinds 1984. De fabriek is één van de vier locaties binnen de Benelux organisatie, naast fabrieken in Weert, Sittard en Andelst (Look-O-Look).

Waarom deze partnership?

De volumedruk is hoog binnen Perfetti Van Melle. De business waarin men opereert is enorm stabiel, zelfs groeiende, waardoor men capaciteitsuitdagingen heeft binnen operations en techniek om de verkochte volumes geproduceerd te krijgen. Daarnaast heeft men, evenals een groot deel van de markt, te maken met vergrijzing, automatiseringsslagen (die een ander kaliber medewerker vragen) en veranderende rollen en manieren van werken. Het creëren van stabiliteit binnen de kernprocessen alsmede het upgraden van het niveau op de werkvloer is waar Techsharks waarde toevoegt aan de organisatie.

What’s in it for them?

Door de inzet van onze sharks kan Perfetti Van Melle de belofte naar de markt waarmaken. De sharks zijn door hun vooropleiding en ervaring snel inzetbaar en kunnen snel waarde toevoegen op de essentiële processen.

Wat haalt Techsharks uit deze samenwerking?

Techsharks werkt graag samen met toonaangevende partijen binnen de voedingsmiddelenindustrie. Bedrijven met uitstraling welke sterke merken produceren. Daar zij beschikken over een uitdagend machinepark en hoge eisen stellen aan de kwaliteit van hun producten maakt het dat er uitdagende opdrachten aanwezig zijn voor onze sharks, een belofte die we doen en waarmaken aan onze medewerkers! 

Foto's / video's van de business partner

1 / 6

CHRISTIAN VAN VESSEM - profile photo

CHRISTIAN VAN VESSEM

Commercieel Directeur Procesindustrie

Vanuit de gedachte dat Human "Tech" Capital dagelijks het verschil maakt binnen proces technische bedrijven ga ik graag in gesprek met (potentiële) opdrachtgevers. Ieder bedrijf heeft een eigen verhaal, en vraagt om een maatwerkoplossing voor de uitdagingen die men heeft.