Breda

Wil jij werken in de maak- of procesindustrie in Noord-Brabant? Kom dan Techsharks Breda versterken. Door onze jarenlange ervaring hebben we een mooi aanbod van technische vacatures opgebouwd. Zo kun je in de maakindustrie o.a. aan de slag als machinebouwerlasser/samensteller of field service engineer. In de procesindustrie hebben we mooie functies als operator of monteur op veel verschillende niveaus.

1 / 4

Dompel jezelf onder in de wateren van Techsharks Breda. Wij bieden uitdagende opdrachten op elk niveau - junior, medior, en senior - omdat ontwikkeling bij ons hoog in het vaandel staat. Bij ons transformeer je in de shark die je altijd al hebt willen zijn, ondersteund door een zee aan opleidingen en cursussen.

Als je Techsharks Breda komt versterken, duik je in een wereld van mogelijkheden binnen diverse sectoren zoals food, non-food, (petro)chemie, automotive, transport, farmacie en productie. We gaan samen op zoek naar opdrachten waar jij als shark het best tot je recht komt.

Maar dat is niet alles. We bieden je ook goede arbeidsvoorwaarden. Van ontwikkelingskansen tot een leaseauto, bedrijfsfitness, legendarische teamuitjes, een competitief salaris, en een solide pensioen – wij zorgen goed voor onze sharks.

Ben je klaar om je aan te sluiten bij Techsharks? Kom dan langs voor een bakkie in Breda met een van onze recruiters.