techsharks_arnhem

VESTIGING

WE ARE Techsharks Arnhem

Wil jij jouw tanden zetten in de maak- of procesindustrie in de omgeving Arnhem? Dan is Techsharks Arnhem de oceaan waar je moet zijn! We hebben een ruim aanbod van technische vacatures. Zo hebben we in de procesindustrie mooie vacatures voor jou als operator of monteur. Bekijk bijvoorbeeld eens de volgende functies:


De keuze is reuze! Bij Techsharks Arnhem hebben we vacatures voor jou op diverse niveaus: junior, medior of senior. Ontwikkelen staat centraal in onze oceaan, dus we kunnen van jou de shark maken die je graag wilt zijn. We hebben een ruim aanbod van ontwikkelingen en cursussen. Zo kun je onbeperkt online trainingen (zowel op het gebied van soft als hard skills) volgen via ons leerplatform GoodHabitz.

Als jij team Techsharks Arnhem komt versterken dan kun je in veel diverse branches aan de slag, zoals (petro)chemie, food, (non)food, automotive, vervoer, farmacie en productie. Samen gaan we op zoek naar een branche, team en functie waar jij jezelf het meest thuisvoelt.

Als je besluit om een shark te worden dan hebben we bij Techsharks een mooi pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden voor je klaarstaan. Zo krijg je naast een scala aan ontwikkelingsmogelijkheden, een leaseauto, bedrijfsfitness, legendarische teamuitjes, pensioen en een goed salaris. Duik jij binnenkort eens in de oceaan van Arnhem, dan bespreken we samen de mogelijkheden!   

Velperplein 23
6811 AH Arnhem

Wat is mijn reistijd?

WE'RE NOT RIDING ANY WAVES

Wat is mijn reistijd?
Techsharks_urmond
Stel een vraag
Vul hieronder je gegevens in.
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Er is iets verkeerd gegaan tijdens versturen. Probeer het nogmaals of neem contact met ons op.