techsharks_tilburg

VESTIGING

WE ARE Techsharks Tilburg

Wil jij graag aan de slag in de maak- of procesindustrie in de regio Tilburg? Kijk dan eens naar de mogelijkheden van Techsharks Tilburg. Door onze jarenlange ervaring hebben we een ruim aanbod van technische vacatures opgebouwd. In de procesindustrie hebben we bijvoorbeeld interessante functies als operator of monteur op verschillende niveaus. Je kunt onder andere aan de slag als:


De keuze is enorm! Bij Techsharks Tilburg hebben we vacatures voor jou op junior, mid-level of senior posities. Ontwikkelen staat centraal in onze oceaan, dus we kunnen van jou de shark maken die je graag wilt zijn. We hebben een ruim aanbod van ontwikkelingen en cursussen. Zo kun je bijvoorbeeld onbeperkt online trainingen volgen via ons leerplatform GoodHabitz.

Als jij team Techsharks Tilburg komt versterken dan kun je in veel verschillende branches aan de slag, zoals food, non-food, (petro)chemie, automotive, vervoer, farmacie en productie. Samen gaan we op zoek naar een branche en functie waar jij jezelf het meest thuisvoelt. Als je besluit om een shark te worden dan hebben we bij Techsharks een mooi pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden voor je in petto. Zo krijg je naast verschillende ontwikkelingsmogelijkheden, een leaseauto, bedrijfsfitness, legendarische teamuitjes, een goed salaris en pensioen. Kom jij binnenkort eens op de koffie in Tilburg?   

Wil je nog meer informatie over Techsharks Tilburg? Ga dan naar deze pagina


Dr Hub van Doorneweg 195
5026 RE Tilburg

Wat is mijn reistijd?

WE'RE NOT RIDING ANY WAVES

Wat is mijn reistijd?
Techsharks_urmond
Stel een vraag
Vul hieronder je gegevens in.
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Er is iets verkeerd gegaan tijdens versturen. Probeer het nogmaals of neem contact met ons op.