Tilburg

Wil jij graag aan de slag in de maak- of procesindustrie in Zuid-Holland? Bekijk dan eens de mogelijkheden van Techsharks Rotterdam. Door onze jarenlange ervaring hebben we een ruim aanbod van technische vacatures opgebouwd. Je kunt onder andere aan de slag als:

1 / 4

Bij Techsharks Tilburg zijn we altijd op zoek naar technisch talent, of je nu jouw eerste duik neemt in de technische wereld of al de stromingen van je vakgebied meester bent. Wij bieden de uitdagingen die je technische zintuigen prikkelen en je vaardigheden naar ongekende diepten brengen. Met een breed spectrum aan opleidingen en trainingen stippelen we een koers uit voor jouw professionele groei, klaar om je om te vormen tot een ware meester van de oceaan.

Bij Techsharks Tilburg vind je niet alleen uitdagend werk, maar ook een schatkist vol met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Denk aan een leaseauto om de golven van je carrière met vertrouwen te bevaren, bedrijfsfitness om de kracht van de oceaan in jezelf te wekken, teamuitjes die de band tussen de bemanning verstevigen, een competitief salaris en een betrouwbaar pensioenplan om ervoor te zorgen dat je altijd de wind in de rug hebt.

Ben je klaar om bij Techsharks Tilburg te starten en samen met ons de onstuimige oceaan van je carrière te navigeren? Neem het roer in handen, contacteer een van onze recruiters en ontdek al onze mogelijkheden. Jouw technische reis begint hier, in de levendige wateren van Tilburg, waar elk tij een nieuw avontuur brengt.