Rotterdam

Wil jij graag aan de slag in de maak- of procesindustrie in Zuid-Holland? Bekijk dan eens de mogelijkheden van Techsharks Rotterdam. Door onze jarenlange ervaring hebben we een ruim aanbod van technische vacatures opgebouwd. Je kunt onder andere aan de slag als:

1 / 1

Bij Techsharks Rotterdam zijn we voortdurend op jacht naar technisch talent, klaar om nieuwe wateren te verkennen of stormen te trotseren met hun expertise. We bieden je de uitdagingen die je zoekt om je technische vaardigheden naar een hoger niveau te tillen. Met ons uitgebreide aanbod aan opleidingen en trainingen geven we richting aan jouw professionele ontwikkeling, om je te helpen transformeren tot een ultieme shark.

Naast boeiend werk, bieden we een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket. Dit omvat een leaseauto om je te ondersteunen in je carrière, bedrijfsfitness om fit te blijven, teamuitjes die de onderlinge band versterken, een competitief salaris, en een betrouwbaar pensioenplan. Wij zorgen dat je goed uitgerust bent om je carrière bij ons voort te zetten.

Ben je klaar om je carrière bij Techsharks Rotterdam een boost te geven? Neem contact op met een van onze recruiters en ontdek de mogelijkheden. Jouw technische carrière start hier, in de dynamische omgeving van Rotterdam.