techsharks_urmond

VESTIGING

WE ARE Techsharks Urmond

Wil jij graag aan de slag in de maak- of procesindustrie in de omgeving Limburg? Dan ben je bij Techsharks Urmond aan het juiste adres! We hebben in het zuiden van ons land een ruim aanbod van technische vacatures opgebouwd. Zo hebben we in de procesindustrie mooie vacatures voor jou als operator of monteur. Zo kun je bijvoorbeeld aan de slag gaan als:


De keuze is enorm! Bij Techsharks Urmond hebben we vacatures voor jou op diverse niveaus: junior, medior of senior. Ontwikkelen staat centraal in onze oceaan, dus we kunnen van jou de shark maken die je graag wilt zijn. We hebben een ruim aanbod van ontwikkelingen en cursussen. Zo kun je onbeperkt online trainingen (zowel op het gebied van soft als hard skills) volgen via ons leerplatform GoodHabitz.

Als jij team Techsharks Urmond komt versterken dan kun je in veel diverse branches aan de slag, zoals (petro)chemie, food, (non)food, automotive, vervoer, farmacie en productie. Samen gaan we op zoek naar een branche en functie waar jij jezelf het meest thuisvoelt.

Als je besluit om een shark te worden dan hebben we bij Techsharks een mooi pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden voor je klaarstaan. Zo krijg je naast een scala aan ontwikkelingsmogelijkheden, een leaseauto, bedrijfsfitness, legendarische teamuitjes, een goed salaris en pensioen. Kom jij binnenkort eens een bakkie doen in Urmond?   

Mauritslaan 49
6129 EL Urmond

Wat is mijn reistijd?

WE'RE NOT RIDING ANY WAVES

Wat is mijn reistijd?
Techsharks_urmond
Stel een vraag
Vul hieronder je gegevens in.
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Er is iets verkeerd gegaan tijdens versturen. Probeer het nogmaals of neem contact met ons op.