procesindustrie

Team

PROCESINDUSTRIE

Weten wat de doelgroep beweegt en waar de klant naar zoekt. En tegelijkertijd altijd met een scherp oog kijken naar wat onze sharks nodig hebben om te blijven groeien. Wij creëren nieuwe stromingen voor onze sharks om ons territorium verder uit te breiden. Hoe we dat doen? Door je uit te dagen met future-proof opdrachten.
maakindustrie

TEAM

Maakindustrie

Dit team binnen Techsharks weet precies wat de maakindustrie nodig heeft. Sharks die innoverende projecten aandurven. Zonder angst en als een échte Killer Tech Pro. Ze kennen het vakgebied als geen ander. Daar haal jij je winst uit als technische specialist binnen jouw eigen vakgebied. Bij wie je als technische specialist precies moet zijn om jouw carrière te starten als shark? 
specialops

TEAM

SPECIAL OPS

Special Ops is het speciaal geselecteerde en getrainde team van allround monteurs, compleet uitgerust met de kennis en de middelen om tijdelijke uitdagende opdrachten in de procesindustrie tot een succes te brengen. Een Special Op gaat geen uitdaging uit de weg, wil de beste zijn en is daarom bereid om een stap extra te zetten. Kortom, een elitekorps dat flexibel in alle ploegen inzetbaar is en het geen probleem vindt als de uitdagende opdracht verder weg is.

orcatech

Team

Orcatech

Orcatech is een topspeler in de proces- en maakindustrie in Limburg en Brabant met daarin een sterk netwerk van gerenommeerde opdrachtgevers in o.a. de farmacie, automotive, (non-)food, (petro)chemie en productie. Bij Orcatech zijn we altijd op zoek naar gemotiveerde werkvoorbereiders, maintenance, mechanical en industrial automation engineers. Klaar om met jouw kennis, intelligentie en aanpassingsvermogen elke tech uitdaging naar het hoogste niveau te tillen? Sluit je dan aan bij the next wave of engineering!
back_office_directie

TEAM

backoffice & directie

Technische professionals doen het zeker niet alleen. Er staat een heel team van backoffice, staf en directie voor ze klaar. Terwijl de sharks hun expertise bij alle innoverende projecten inzetten, kunnen zij rekenen op de juiste support. Sharks zijn schaars en verdienen de beste werkgever.