Amsterdam

In 2022 hebben we officieel Techsharks Amsterdam geopend. In de omgeving van onze hoofdstad hebben we veel mooie opdrachten voor operators en monteurs op diverse niveaus in de procesindustrie. Bekijk snel onderstaande pagina's voor meer informatie over de diverse functies, en wie weet zien we jou binnenkort rondzwemmen in onze oceaan!

1 / 4

Bij Techsharks Amsterdam ben jij de regisseur van jouw eigen ontwikkelingsreis. Wij begrijpen dat elke shark uniek is, met eigen ambities en honger naar kennis. Daarom koppelen we je aan een persoonlijke talentmanager. Samen met jouw talentmanager stippel jij een persoonlijk ontwikkelplan uit dat past bij jouw ambities.

We gaan op zoek naar branches en opdrachten binnen onze klantenkring die goed bij jou passen. Of je nu interesse hebt in food, non-food, (petro)chemie, farmacie, of productie, we vinden samen de perfecte golf waarop jij kunt surfen. Jouw ontwikkeling staat bij ons centraal, en met onder andere onbeperkte toegang tot online trainingen bij GoodHabitz, is de oceaan jouw speelveld.

Qua arbeidsvoorwaarden biedt Techsharks Amsterdam meer dan alleen een goed salaris en pensioen. Je geniet van marktconforme primaire voorwaarden met de optie voor een leaseauto, legendarische teamuitjes, en een zee aan ontwikkelingsmogelijkheden. Dit pakket is zorgvuldig samengesteld om jou te voorzien van alles wat je nodig hebt om te groeien en te schitteren in jouw carrière.

Ben jij klaar om aan het roer te staan van jouw toekomst en samen met ons de diepte in te duiken? Techsharks Amsterdam wacht op jou.